Seda Bakan Hadise Açıklaması! Hayatı Güzel!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Seda Bakan önceki gün objektiflere yansırken, geçtiğimiz haftalarda Mehmet Dinçerler'den boşanan yakın arkadaşı Hadise ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Seda Bakan önceki gün objektiflere yansırken, geçtiğimiz haftalarda Mehmet Dinçerler'den boşanan yakın arkadaşı Hadise ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Seda Bakan önceki gün objektiflere yansırken, geçtiğimiz haftalarda Mehmet Dinçerler'den boşanan yakın arkadaşı Hadise ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Önceki gün objektiflere yansıyan Seda Bakan, Mehmet Dinçerler'den geçtiğimiz haftalarda boşanan yakın arkadaşı Hadise hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, "Şu an yurt dışında, gelince doğum gününü kutlayacağız. Onu çok seviyorum. O mutlu olsun, başka hiçbir şey istemem. Onun hayatı da güzel, her şey yolunda" dedi. Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Oyuncu Seda Bakan, önceki gün bir cilt bakım ürünlerinin tanıtımına ev sahipliği yaptı. Bakan, etkinlik sonrası muhabirlerin sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz ay ikinci kez anne olan ve kızı Ela için evinde mevlit okutan oyuncu, "Ben Leyla'da da mevlit yaptım ve paylaştım. Kendi örf ve adetlerimizi seviyorum. Dinimizi yaşamaya çalışıyorum, bunlar bana yaşama sevinci veriyor. Aile hayatıma çok dikkat ederim" dedi.

 

"UYKUSUZ GECELER SÜRÜYOR"

 

Bir süredir ekranlardan uzak olan Seda Bakan, "Şu an kabul ettiğim bir proje yok, uykusuz geceler sürüyor. Eşim de yardım ediyor tabii ki. Biri ağlayıp, diğeri bağırdığı zaman orada sıkıntı yaşanabiliyor" ifadelerini kullanarak, güldü. Bir tane bakıcıları olduğunu belirten Bakan, "Ben Leyla'ya hamile iken geldi ve hala onunla devam ediyoruz. Elimden geldiği kadar benimle olmalarını istiyorum" şeklinde konuştu.

 

"KISKANMALAR BAŞLADI"

 

Büyük kızı Leyla hakkında açıklamalarda bulunan Seda Bakan, "Her şey güzeldi ama kıskanmalar başladı. Leyla, bebeğim kucağımdayken yanımdan geçerken bir tane yapıştırmaya başladı. İlla ki kıskanacak, biz de bazı şeyleri kıskanıyoruz" dedi.

 

Hamilelik sürecinde aldığı kiloları dert etmediğini belirten oyuncu, "Ben kilolu olmayı çok sevdim, her şeyi yiyip içebiliyorsunuz. Harika bir durum" ifadelerini kullanarak, kahkaha attı.

 

"YAKIŞIKLI ERKEĞİN YANINA GÜZEL KADIN LAZIM"

 

Farah Zeynep Abdullah'ın "Başrol erkeklerin yanına domates seçer gibi kadın oyuncuları seçiyorlar” şeklindeki çıkışını yorumlayan Bakan, "Böyle bir şey yaşamıştır. Boşu boşuna böyle bir şey yazmaz herhalde. Ben böyle bir şey yaşamadım, yorum yapmak doğru olmaz. Yakışıklı erkeğin yanına güzel kadın lazım tabii ki. Bu dünyada böyledir" açıklamasını yaptı.

 

"HADİSE'NİN HAYATI GÜZEL"

 

Mehmet Dinçerler'den geçtiğimiz haftalarda boşanan yakın arkadaşı Hadise hakkında da konuşan Seda Bakan, "Şu an yurt dışında, gelince doğum gününü kutlayacağız. Onu çok seviyorum. O mutlu olsun, başka hiçbir şey istemem. Onun hayatı da güzel, her şey yolunda" dedi.



Etiketler: