Seda Sayan'dan Dikkat Çeken Yumurta ve NFT Açıklaması! Satabilirim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Seda Sayan, önceki gün TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına bağlanırken yumurtalarını NFT ile satışa çıkarabileceğini açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Seda Sayan, önceki gün TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına bağlanırken yumurtalarını NFT ile satışa çıkarabileceğini açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Seda Sayan, önceki gün TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına bağlanırken yumurtalarını NFT ile satışa çıkarabileceğini açıkladı. 

 

Yumurtalarımı NFT ile satabilirim!

 

1995 yılında boşandığı eski futbolcu Sinan Engin ile evliliğinden 32 yaşında bir oğlu olan Seda Sayan, TV8'de ekranlara gelen '2. Sayfa' programına telefonla bağlandı ve şu açıklamayı yaptı: 20 sene önce yumurtalarımı dondurttum. Gençken dondurulduğunda hiçbir şey olmuyor. Yaş ne olursa olsun sağlıklı yumurtalık anneye enjekte edildiğinde gebelik mümkün oluyor. Çağlar'la çocuk konularını hiç konuşmadık. Eşimin çocuğu olmasaydı o yumurtaları kullanırdım. Ben artık torunumu sevmek istiyorum. Yumurtalarımın NFT'sini satışa çıkartabilirim. Yumurtalar fiziki olarak satılmayacak. Yani bu yumurtaları kullanarak kimse çocuk sahibi olamayacak. Yine de kimlerin NFT'ye talip olacağı şimdiden merak konusu. 



Etiketler: