Seda Sayan Demet Akalın Geriliminde Ortaya Yeni İddialar Çıktı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Demet Akalın ile Seda Sayan arasında yaşanan "Sabah Programı" polemiğinde ortaya yepyeni iddialar çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Demet Akalın ile Seda Sayan arasında yaşanan "Sabah Programı" polemiğinde ortaya yepyeni iddialar çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Demet Akalın ile Seda Sayan arasında yaşanan "Sabah Programı" polemiğinde ortaya yepyeni iddialar çıktı.

 

Seda Sayan, Alişan ve Demet Akalın'ın Star TV'de sunduğu "Demet ve Alişan ile programının kendisi yüzünden final yaparak bittiği iddialarına ateş püskürmüştü. Olayın perde arkası ortaya çıktı. Demet Akalın, Star TV’de Alişan’la beraber hazırladığı sabah programın bitmesinin nedeni olarak Seda Sayan’ı hedef göstermişti. Yaşanan gelişmelerin ardından olayın perde arkasında başka bir gündem olduğu öne sürüldü. Bazı magazin sayfalarında yer alan habere göre, sözleşmesi sona eren programın yerine ilkin Ebru Yaşar’a teklif götürüldü. Ancak Seda Sayan’ın hatırlı dostlarını devreye sokarak programı aldı. Ebru Yaşar’ın Alişan ile Demet Akalın’a saygısızlık olmasın diyerek kendisine gelen teklifi sır gibi sakladığı konuşuluyor.

 

seda sayan demet akalin kavgasinda yeni iddia