Seda Sayan'ın Ardından Gülben Ergen'den De Gül Festivali'nde Sahne Alacak!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Gülben Ergen, Melek Mosso ile başlayan Gül Festivali'nde yaşanan konser iptaline Funda Arar ve Derya Uluğ'un katılmasının ardından Melek Mosso'nun yerine sahne alacak Seda Sayan'ın ardından, Funda Arar'ın sahne alacağı tarihte Gül Festivali'nde sahne alacak. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Gülben Ergen, Melek Mosso ile başlayan Gül Festivali'nde yaşanan konser iptaline Funda Arar ve Derya Uluğ'un katılmasının ardından Melek Mosso'nun yerine sahne alacak Seda Sayan'ın ardından, Derya Uluğ'un sahne alacağı tarihte Gül Festivali'nde sahne alacak. 

 

Seda Sayan’dan sonra Gülben Ergen Isparta’da sahneye çıkacak! Isparta’da iptal edilen Melek Mosso konserinin ardından Seda Sayan sahneye çıkacak. Bugün Derya Uluğ ve Funda Arar’ın konser iptali açıklaması ardından, Derya Uluğ’nun çıkacağı gün ise Gülben Ergen sahneye çıkacak. 4 Haziran’da Isparta Gül Festivali’nde olacak.



Etiketler: