Seda Sayan'ın Işıltılı Sahne Kostümü Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Seda Sayan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ışıltılı sahne kostümü ile beğeni topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Seda Sayan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ışıltılı sahne kostümü ile beğeni topladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Seda Sayan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ışıltılı sahne kostümü ile beğeni topladı. 

 

seda sayan in isiltili sahne kostumu begeni topladi

 

Işıltılı sahne kostümü beğeni topladı!

 

Nisan ayında hayatını müzisyen Çağlar Ökten ile birleştiren Seda Sayan son paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu. Ünlü ismin tercih ettiği ışıltılı elbisesi takipçileri tarafından çok beğenildi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren Seda Sayan, son pozlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Derin göğüs dekolteli parıltılı bir elbise giymeyi tercih eden ünlü şarkıcı, kombinini timsah derisi desenli çantası ve mücevherleriyle tamamladı. Seda Sayan'ın yıllara meydan okuyan görüntüsü büyük ilgi gördü.

 

seda sayan in isiltili sahne kostumu begeni topladi



Etiketler: