Seda Sayan'ın Photoshop'lu Paylaşımı Olay Oldu! Basketbolculara Benzetildi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Seda Sayan, Instagram sayfasından yaptığı son paylaşımda photoshop uygulamasını abartınca sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Seda Sayan, Instagram sayfasından yaptığı son paylaşımda photoshop uygulamasını abartınca sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Seda Sayan, Instagram sayfasından yaptığı son paylaşımda photoshop uygulamasını abartınca sosyal medyada gündem oldu. 

 

Boyu 1.90 olmuş!

 

Mynet'in haberine göre; Ekranların çok konuşulan isimlerinden Seda Sayan, kendisinden 21 yaş küçük Çağlar Ökten ile hayatını birleştirmişti. Yedinci kez nikah masasına oturan isim düğün öncesi verdiği kiloları ile de çokça konuşulmuştu. Geçtiğimiz günlerde Alanya'da verdiği konserle de gündeme gelen isim, bu kez beyazlar içinde olduğu bir fotoğrafını sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. Ancak Sayan'ın boyunun normalden fazla uzun olması dikkat çekti. Ünlü sanatçının fotoğrafına photoshop uygulaması yaptığı düşünülürken, Seda Sayan'ın boyu için "1.90 olmuş" "Basketçilere benzemiş" yorumları yapıldı.

 

İşte o paylaşım;

 

seda sayan in paylasimindaki photoshop sosyal medyada gundem oldu