Seda Sayan'ın Programında Şaşkına Çeviren Olay! Önce Tartışma Sonra Kavga!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Seda Sayan'ın Star TV'de yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan programında yaşanan olay görenleri şaşkına çevirirken sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Seda Sayan'ın Star TV'de yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan programında yaşanan olay görenleri şaşkına çevirirken sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı evlilikle magazin gündeminde yer alan ünlü sanatçı Seda Sayan'ın Star TV'de yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan programında yaşanan olay görenleri şaşkına çevirirken sosyal medyada gündem oldu. 

 

Ensonhaber'in haberine göre; Seda Sayan'ın programında iki konuk arasında kavga çıktı. Sayan'ın, yaşananlar karşısında hiçbir şey olmamış gibi programa devam etmesi izleyenleri şaşırttı. Star TV'de yayınlanan 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' programında, görenleri şaşırtan bir olay yaşandı. Sayan'ın programına konuk olan Havvanur ve Murat tartışmaya başladı.

 

seda sayan in programinda saskina ceviren olay once tartisma sonra kavga

 

Önce tartıştı sonra saldırdı

 

Tartışmanın ardından Murat, Havvanur'a saldırdı. Genç kadına tokat atan Murat isimli şahıs, bir daha canlı yayında görülmezken Havvanur konuşmasını sürdürdü. Öte yandan Seda Sayan'ın, şiddet olayından sonra programa devam etmesi de dikkat çekti. 

 

 



Etiketler: