Seda Sayan Satışa Çıkardığı Villasına Servet İstiyor!

Seda Sayan satışa çıradığı villasına ne kadar istiyor? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Seda Sayan, Sarıyer Büyükdere'deki villasını satışa çıkarırken istediği para dudak uçuklattı. Peki Seda Sayan satışa çıradığı villasına ne kadar istiyor? Cevaplar haberimizde..

 

Seda Sayan satışa çıradığı villasına ne kadar istiyor? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Seda Sayan, Sarıyer Büyükdere'deki villasını satışa çıkarırken istediği para dudak uçuklattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Seda Sayan, Sarıyer Büyükdere'deki villasını satışa çıkarırken istediği para dudak uçuklattı. Peki Seda Sayan satışa çıradığı villasına ne kadar istiyor? Cevaplar haberimizde..

 

Servet istedi! 

 

Geçtiğimiz yıllarda Sarıyer Büyükdere'den tam 4 milyon dolara bir villa satın alan Seda Sayan, bir süredir villasını tamir ettiriyordu. Hürriyet'te yer alan habere göre; sanatçı tadilatı tamamlanan evine geçmekten vazgeçti. Şehir merkezinde kalmayı tercih eden Sayan, satışa çıkardığı villası için 10 milyon dolar istiyor. 

 

seda sayan evine servet istedi



Etiketler: