Sedat Doğan Işın Karaca'nın Adını Dahi Anamayacak!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Işın Karaca, eski eşi Sedat Doğan hakkında konuşmama kararı aldırdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Işın Karaca, eski eşi Sedat Doğan hakkında konuşmama kararı aldırdı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Işın Karaca, eski eşi Sedat Doğan hakkında konuşmama kararı aldırdı.

 

sedat dogan isin karaca nin adini dahi anamayacak

 

Konuşamama kararı aldırdı!

 

Işın Karaca, sosyal medya ve televizyon kanalları üzerinden kendisi ve kızı hakkında kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla eski eşi Sedat Doğan hakkında konuşmama kararı aldırdı. Işın Karaca’nın avukatı Levent Karakoç, “Bu kararla birlikte Sedat Doğan, Işın Karaca ve kızı hakkında ömür boyu konuşamayacak. Eski eşi ve kızı hakkında iyi, kötü, olumlu ve olumsuz bir beyanda bulunamayacak. İsimlerini dahi anamayacak” dedi. 

 

Sedat Doğan kimdir? 

 

Sedat Doğan 1980 yılında İstanbul’da doğdu. Küçük yaşlardan beri fotoğrafçılığa ilgi duyan Sedat Doğan’ın moda yolculuğu 12 yaşındayken kuzeninin tasarladığı çantaları Samatya’da turistlere satarak başladı. Hem eğitim hem de iş hayatına devam eden Sedat Doğan, Beyoğlu’nda birçok ünlü markanın mağazasında tezgâhtarlık yaptı. Vintage ve dönem kostümleri mağazasını ekonomik kriz nedeniyle kapattıktan sonra moda editörü asistanlığı yaptı. Çok sayıda dergi ve Türkiye'nin önde gelen moda markaları ile çalışma fırsatı buldu. Kariyeri boyunca ünlü isimlerle çalışan Sedat Doğan, Okan Bayülgen’in hazırlayıp sunduğu Disko Kralı adlı talk şov programında görev aldı. 2010 yılında hayatını şarkıcı Işın Karaca ile birleştirdi. Bu evlilikten Mira adında bir kız çocukları olan çift, 2013 yılında kesin olarak boşandı. Hakkında dolandırıcılık iddiaları bulunan Sedat Doğan, 2016 yılında Brezilya'ya ve gitti ve 3 yıl burada kaldı.