Seferihisar'da Yaz Spor Okulu'na Büyük Ä°lgi!

Seferihisar Belediyesi Yaz Spor Okulu, düzenlenen törenle açıldı. 6-15 yaÅŸ arası çocuklar yaz boyunca 11 ayrı branÅŸta düzenlenecek kurslara katılıp, eÄŸitim alacak. 

 

Seferihisar Belediyesi Yaz Spor Okulu, düzenlenen törenle açıldı. 6-15 yaÅŸ arası çocuklar yaz boyunca 11 ayrı branÅŸta düzenlenecek kurslara katılıp, eÄŸitim alacak. Seferihisar Belediyesi Yaz Spor Okulu, düzenlenen törenle açıldı. 6-15 yaÅŸ arası çocuklar yaz boyunca 11 ayrı branÅŸta düzenlenecek kurslara katılıp, eÄŸitim alacak.

 

seferihisar yaz spor okulu na buyuk ilgi

 

Okulların tatile girmesinin ardından Seferihisarlı çocuklar, belediye tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulu'na akın etti. Belediyenin açtığı futbol, plaj futbolu, yüzme, basketbol, bale, jimnastik, voleybol, tenis, tekvando, satranç ve yelken kurslarının açılışı törenle yapıldı. Törene katılan Seferihisar Belediye BaÅŸkanı Ä°smail YetiÅŸkin, çocuklarla yakından ilgilenerek, hazırlanan oyun alanında onların sevincine ortak oldu. YetiÅŸkin, futbol turnuvalarında derece alan takım oyuncularına hediyelerini takdim etti. Açılışta, jimnastik ve tekvando takımları da gösteri yaptı. 

 

seferihisar yaz spor okulu na buyuk ilgi

 

"ÇOCUKLARIN VE GENÇLERÄ°N ÅžEHRÄ°”

 

seferihisar yaz spor okulu na buyuk ilgi

 

Belediye BaÅŸkanı Ä°smail YetiÅŸkin, "Okullar açılana kadar yüzmeden yelkene, tenisten baleye tam 11 branÅŸta açtığımız kurslarda hem arkadaÅŸlarınızla eÄŸleneceksiniz, hem de dolu dolu bir yaz geçireceksiniz. Yaz okulu kurslarımızda yeteneklerinizi keÅŸfedecek, geleceÄŸin ÅŸampiyonları da sizler olacaksınız. Her alanda Seferihisar'ın gururu olacaksınız. Ben gözlerinize baktığımda o inancı ve kararlılığı görüyorum. Buna yürekten inanıyorum. Siz de bize ve kendinize güvenin ve inanın. Seferihisar çocukların ve gençlerin ÅŸehri olacak" dedi. 11 dalda kurs alacak olan çocuklara, belediyenin uzman eÄŸitmen kadrosu eÅŸlik edecek. Kurslar, 1 Eylül'e kadar devam edecek.



Etiketler: