Sefirin Kızı Dizisinin 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Engin Akyürek, Neslihan Atagül Doğulu, Doğukan Polat, Erdal Küçükkömürcü gibi isimlerin yer aldığı Star TV'nin sevilen yapımı Sefirin Kızı dizisinin 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 

 

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Engin Akyürek, Neslihan Atagül Doğulu, Doğukan Polat, Erdal Küçükkömürcü, Beren Gençalp gibi isimlerin yer aldığı Star TV'nin sevilen yapımı Sefirin Kızı dizisinin 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını O3 Medya ve NGM Medya'nın ortak olarak üstlendiği, çekimleri Muğla'da yapılan Sefirin Kızı dizisinin 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 

 

Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor! 

 

Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak'ın oturduğu, senaryosu Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz tarafından kaleme alınan Sefirin Kızı dizisinin 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sancar ve Nare isimli iki gencin imkansızlarla dolu sancılı aşk hikayesinin anlatıldığı Sefirin Kızı dizisinin 25. bölüm 2. fragmanı yayınlanırken, yayınlanan fragman sosyal medyada dizinin hayranları tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. 

 

Sancar Efe Akın'ı Öldürecek mi? 

 

Sefirin Kızı'nın yayınlanan 25. bölüm 2. fragmanında Sancar Efe ile Akın Nare ile birlikte uçurumun kenarında görülürken, Nare'yi Akın'ın elinden kurtaran Sancar, Akın ile birlikte uçurumdan aşağı düşüyor. 

 

İşte Sefirin Kızı dizisinin 25. bölüm 2. fragmanı;