Sefirin Kızı Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

Oyuncu kadrosunda Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek, Erdal Küçükkömürcü, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Erhan Alpay, Uraz Kaygılaroğlu, Ömrüm Nur Çamçakallı, İlayda Ildır, Hivda Zizan Alp, Doğukan Polat, Sami Aksu, Edip Tepeli gibi isimlerin yer aldığı Star TV'nin yeni yayın dönemine damga vurması beklenen yapımı Sefirin Kızı'nın ilk bölüm fragmanı yayınlandı. 

 

Oyuncu kadrosunda Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek, Erdal Küçükkömürcü, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Erhan Alpay, Uraz Kaygılaroğlu, Ömrüm Nur Çamçakallı, İlayda Ildır, Hivda Zizan Alp, Doğukan Polat, Sami Aksu, Edip Tepeli gibi isimlerin yer aldığı Star TV'nin yeni yayın dönemine damga vurması beklenen yapımı Sefirin Kızı'nın ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek'in paylaştığı Star TV'nin iddialı yapımı Sefirin Kızı'nın ilk bölüm fragmanı yayınlandı. 

 

O3 Medya ve NGM Medya'nın ortaklığında çok büyük bir prodüksiyon ile 25 Ekim'de çekimlerine Muğla'da başlanan iddialı dizi Sefirin Kızı ilk bölümü ile 16 Aralık'ta Star TV'de seyirci ile buluşmaya hazırlanırken, merakla beklenen dizinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Kısa sürede binlerce kez izlenen Sefirin Kızı dizisinin birinci bölüm fragmanı sosyal medyada dizinin hayranları tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. 

 

İşte Sefirin Kızı dizisinin 1. bölüm fragmanı;