Sefo'dan Aşk Hayatıyla İlgili Çarpıcı Açıklama! İlişki Konusunu Beceremiyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü rapçi Sefo önceki gün Bebek'te objektiflere yansırken, oyuncu Melisa Döngel ile aşk yaşadığı iddialarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü rapçi Sefo önceki gün Bebek'te objektiflere yansırken, oyuncu Melisa Döngel ile aşk yaşadığı iddialarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü rapçi Sefo önceki gün Bebek'te objektiflere yansırken, oyuncu Melisa Döngel ile aşk yaşadığı iddialarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

 

Geçtiğimiz aylarda adı oyuncu Melisa Döngel ile aşk dedikodularına karışan Sefo, gazetecilerin özel hayatıyla ilgili sorularına yanıt verdi. Şarkıcı, "Bilemedim ben de. İlişki konularında pek iyi değilim. Açıklama konularında da pek iyi değilim. Beceremiyorum. Sonlandı denebilir" dedi.

 

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Şarkıcı Sefo, Bebek'te toz pembe rengine kaplattığı lüks otomobiliyle seyir halindeyken görüntülendi. Trafikte objektiflere yansıyan Sefo, camını açarak basın mensuplarıyla sohbet etti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sefo, projeleriyle ilgili, "Yeni bir şarkı yapıyoruz. Onun çalışmaları var" diye konuştu.

 

"İLİŞKİ KONULARINDA PEK İYİ DEĞİLİM”

 

Geçtiğimiz aylarda adı oyuncu Melisa Döngel ile aşk dedikodularına karışan Sefo, muhabirlerin konuyla ilgili soruları üzerine, "Bilemedim ben de. İlişki konularında pek iyi değilim. Açıklama konularında da pek iyi değilim. Beceremiyorum. Sonlandı denebilir" ifadelerini kullandı. Ayrıca Sefo, geçtiğimiz günlerde de klip çekiminden çıkarken görüntülenmişti. Şarkıcı, basın mensuplarına, "Kavacık'tan Beykoz'a kadar bizi takip etmeniz bana yanlış geldi. Ben klip çekiminden çıktım, magazin falan bilmiyorum. Belki de yeni ünlü olduğum için alışkın değilim. Ben Samsun'da büyüdüm. Böyle şeyler bana ters. Siz de işinizi yapıyorsunuz, olsun. Geldiğiniz için çok teşekkür ederim" diyerek, ardından evinin yolunu tutmuştu. Sefo, Melisa Döngel ile aşk yaşayıp, yaşamadığı yönündeki sorulara, "Aşk hakkında konuşmak istemiyorum" diyerek birlikte olup, olmadıkları konusunun gizemli kalması yönündeki tavrını sürdürmüştü. Melisa Döngel de gazetecilerin özel hayatıyla alakalı sorularına, "Kendinize iyi bakın, iyi çalışmalar, iyi geceler... Gündemimiz şu an farklı. Sonra konuşuruz, acımız var. Bunlar konuşulacak şeyler değil" yanıtını vermekle yetinmişti. Öte yandan çift, birlikte Sapanca'da vakit geçirdiği anları sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı. Tatile çıktıkları konuşulan ikili, Çamurlu yollarda off-road yaptığı anları yayınlamıştı. Sefo ile Melisa Döngel'in bu paylaşımları 'aşk' iddialarını gündeme getirmişti.