Seher Akgül'den 20 Kilo Verdiren Haşlanmış Limon Tarifi!

Youtube'da yayınladığı diyet tarifleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan Seher Akgül, kanalından paylaştığı yeni videosunda 20 kilo verdiren haşlanmış limon tarifini takipçileri paylaştı. 

Youtube'da yayınladığı yeni diyet tarifinde 20 kilo verdiren haşlanmış limon tarifini takipçileri ile paylaşan Seher Akgül, bunu içince göbeğinizdeki yağların eriyeceğini belirtti. Haşlanmış limon tarifi ile göbek yağlarından kurtulmanın mümkün olduğunu ve 20 kilo verebileceğinizi belirten Seher Akgül, zayıflama kürleri arasında en keyiflisinin limon suyu ile zayıflamak olduğunu belirtti. Kilo verdirip ödem attıran bu kür tam size göre. Haşlanmış limon kürünü herkes yapmalı.Bu kür zayıflama yöntemleri arasında en pratik ve etkili olanı hiç şüphesiz. Limon suyu yağ yaktıran bir kür aynı zamanda. Günlük C Vitamini ihtiyacını karşılarken hızlı şekilde kilo vermenize de fayda sağlıyor. 

Seher Akgül'ün her bardak için 1 limon ve 1 bardak su kullandığı bu hızlı kilo verme kürünün yapımı da çok basit. Videoda 2 günlük bir kür hazırlayan Seher Akgül bunun için 4 adet limon ve 4 su bardağı su kullandı. Limonları halka halka doğrayıp bir tencereye alın ve kaynamış su ilave edin. Fokurdamaya başlayınca 7 dakika haşlamaya devam edin. Sonra zencefil ekleyip 1 dk daha kaynatıp altını kapatın. 5 dk kadar dinlendirip içebilirsiniz.

Detaylar için videoyu aşağıda paylaştığımız link üzerinden takip edebilirsiniz.