Seher Dilovan'dan Hande Yener ve Gülşen'e Dikkat Çeken Sahne Kostümü Yorumu!

Seher Dilovan Hande Yener ve Gülşen için neler söyledi? TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına katılan ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, son günlerde iddialı sahne kostümü tercihleriyle olay olan Gülşen, Hande Yener gibi sanatçıları seçimleri yüzünden eleştirdi. Peki Seher Dilovan Hande Yener ve Gülşen için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Seher Dilovan Hande Yener ve Gülşen için neler söyledi? TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına katılan ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, son günlerde iddialı sahne kostümü tercihleriyle olay olan Gülşen, Hande Yener gibi sanatçıları seçimleri yüzünden eleştirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, son günlerde iddialı sahne kostümü tercihleriyle olay olan Gülşen, Hande Yener gibi sanatçıları seçimleri yüzünden eleştirdi. Peki Seher Dilovan Hande Yener ve Gülşen için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Seher Dilovan Hande Yener ve Gülşen için neler söyledi?

 

TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına katılan ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, son günlerde iddialı sahne kostümü tercihleriyle olay olan Gülşen, Hande Yener gibi sanatçıları seçimleri yüzünden eleştirdi. Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, iddialı sahne kıyafetleri giyen şarkıcıları eleştirdi: Bu kadar üreten, yıllardır tanınan insanlar kendilerini neden ucuz göstermeye çalışıyor.

 

İşte o açıklama;