Selahattin Paşalı Sevgilisi Lara Tümer İle Evlendi!

Son dönemde rol aldığı Aşk 101, ve Pera Palas'ta Gece Yarısı dizileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Selahattin Paşalı, sevgilisi Lara Tümer ile Bodrum'da aile arasında düzenlenen tören ile evlendi. 

 

Son dönemde rol aldığı Aşk 101, ve Pera Palas'ta Gece Yarısı dizileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Selahattin Paşalı, sevgilisi Lara Tümer ile Bodrum'da aile arasında düzenlenen tören ile evlendi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Selahattin Paşalı, sevgilisi Lara Tümer ile Bodrum'da aile arasında düzenlenen tören ile evlendi.  

 

selahattin pasali lara tumer ile evlendi

 

Evlendi!

 

Son dönemde rol aldığı Aşk 101, ve Pera Palas'ta Gece Yarısı dizileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Selahattin Paşalı, sevgilisi Lara Tümer ile Bodrum'da aile arasında düzenlenen tören ile evlendi. 

 

Selahattin Paşalı kimdir? 

 

Selahattin Paşalı kimdir? Selahattin Paşalı, 2 Şubat 1990 yılında Muğla, Bodrum'da doğmuştur. Kova burcudur. Henüz 14 yaşında Darüşşafaka Spor Kulubü'ne transfer olmuştur. Altyapı boyunca takım kaptanlığı yaptı. Eğitimini Budapeşte'de Sanat Yönetimi okuyarak tamamladı. Ardından Craft Atölye'de oyunculuk eğitimi aldı. İlk oyunculuk kariyerine 2017 yılında Show TV'de yayınlanmış olan Kalp Atışı dizisiyle başladı.[kaynak belirtilmeli] Ardından 2018 yılında Bir Umut Yeter dizisinde oynadı. 2019 yılında ise Kanal D'de yayınlanmış olan Leke dizisinde oynadı. 2020 yılında başrolde Halit Ergenç ve Ozan Güven'in olduğu Babil dizisiyle kariyerine devam etti.[3] Yine 2020 yılında Paşalı, Netflix'te yayınlanan Aşk 101 dizisinde "Osman Demirkan" karakterini canlandırarak geniş kitleler tarafından tanındı. Şimdilerde ise Netflix dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı'nda Halit karakterine hayat verecek. Lara Tümer ile sevgilidir. Önümüzdeki aylarda baba olmaya hazırlanmaktadır. 

 

Lara Tümer kimdir? 

 

Lara Tümer kimdir? Sosyal medyada ünlü oyuncu Selahattin Paşalı ile yaşadığı aşkla gündemde olan Lara Tümer hayatının bir bölümünü Kanada’nın Toronto kentinde geçirmiştir. Seyahat etmeyi seven Tümer bugüne kadar Meksika, Kanada, Küba, Amerika, gibi ülkelere seyahat etmiştir. Yaşı hakkında fazla bilgi buluma da 20’li yaşlarında olduğu tahmin edilmektedir. Sanata meraklı olan Tümer sanat ile ilgili birçok paylaşım yapmıştır. Nessie isminde bir köpeği, Venice isminde bir kedisi bulunan Tümer hayvansever kişiliği ile sosyal medyada yoğun ilgi görmektedir. Dövmeleri ile dikkat çeken Tümer sosyal medyada hayranlarından bu konuda yoğun övgü almaktadır. Bu yazı hazırlanırken Instagram'da lara_tumer kullanıcı ismiyle paylaşımlarına devam eden Tümer'in 23K takipçisi bulunmaktadır.