Selahattin Paşalı Ve Eşi Lara Paşalı'dan Aşk Dolu Paylaşım!

Star TV'de yayınlanan 'Ömer' dizisiyle ekranlarda olan ünlü oyuncu Selahattin Paşalı ile eşi Lara Paşalı'dan yeni bir kare geldi. 

 

Ömer dizisindeki performansı ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Selahattin Paşalı sosyal medya hesabından eşi Lara Paşalı ile çekildiği kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. Selahattin Paşalı, Lara Paşalı ile yayınladığı kareye "Çok fazla selfie çekmiyoruz; ama çektiğimizde de hep kanepede çekiyoruz" notunu düştü. Ünlü oyuncu Selahattin Paşalı, şimdilerde Star TV ekranlarının ilgiyle takip edilen Ömer dizisinde Gökçe Bahadır ile Barış Falay'la başrolleri paylaşıyor. Özel hayatını magazin basınından uzakta yaşamayı tercih eden Selahattin Paşalı, 2022 yılında nikah masasına oturduğu eşi Lara Paşalı'yla çektiği selfie'yi takipçilerinin beğenisine sundu.

 

selahattin pasali ve esi lara pasali dan ask dolu paylasim

 

"ÇOK FAZLA SELFİE ÇEKMİYORUZ”

 

Ünlü isim, paylaşımına; "Çok fazla selfie çekmiyoruz; ama çektiğimizde de hep kanepede çekiyoruz" notunu düştü. Paşalı çiftinin paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi. Lara Paşalı geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı paylaşımla eşinin doğum gününü kutlamıştı. Paşalı, "En iyi babanın ve hayatımın aşkının doğum günü kutlu olsun" notunu yazmıştı.