Selami Åžahin EÅŸinin Artık Göz Hapsinde! EÅŸi Olmadan Dışarı Çıkamıyor Ä°ddiası!

Son dönemde açıklamalarıyla gündemde olan ünlü sanatçı Selami Åžahin'in Etiler'de kaydedilen görüntüleri sonrası eÅŸinin göz hapsine girdiÄŸi iddia edildi. 

 

Son dönemde açıklamalarıyla gündemde olan ünlü sanatçı Selami Åžahin'in Etiler'de kaydedilen görüntüleri sonrası eÅŸinin göz hapsine girdiÄŸi iddia edildi. Son dönemde açıklamalarıyla gündemde olan ünlü sanatçı Selami Åžahin'in Etiler'de kaydedilen görüntüleri sonrası eÅŸinin göz hapsine girdiÄŸi iddia edildi. 

 

Milliyet gazetesinden Seçkin Åženvardar'ın haberine göre; Etiler'de kadınları ofisine davet ettiÄŸi iddiaları karşısında zor günler geçiren Selami Åžahin, 38 yıllık eÅŸi Didem Åžahin'in tepkisini çekmiÅŸti. "Bana tuzak kuruldu" diyerek kendini savunan üç çocuk babası sanatçı, aylar sonra eÅŸi ile birlikte ilk kez görüntülendi. Kameraları fark eden Didem Åžahin'in tavrına eÅŸi de anlam veremedi. Unutulmaz aÅŸk ÅŸarkılarına imza atan Selami Åžahin, geçtiÄŸimiz aylarda hakkında çıkan bir haber nedeniyle çok konuÅŸulmuÅŸtu. Etiler'de bir AVM'nin önünü mesken tutan sanatçının, yoldan geçen kadınlara sürekli ofisine davet ettiÄŸi ileri sürülmüÅŸtü. Basına yansıyan Etiler'deki görüntüler sonrası sessizliÄŸini bozan Åžahin, menajerlik ajansı aracılığıyla açıklama yapmıştı. Kamuoyuna yansıyan haberlerle ilgili sanatçının ailesi ve ekibi olarak derinden üzüldük. Hayranları ile tokalaÅŸtığı görüntüler medyaya yıpratıcı ÅŸekilde servis edildi. Selami Åžahin yıllardır bahsi geçen bölgede iÅŸ ve sosyal yaÅŸamını sürdürmektedir. Kendisinin hayranlarıyla yarattığı sıcak ve samimi diyaloglar yanlış yorumlamaya sebebiyet vermiÅŸtir. Bu konuda yapılan haberler gerçeÄŸi yansıtmamaktadır.

 

"HEPSÄ°NÄ° Ä°PTAL ETTÄ°M!”

 

Hayranlarıyla fotoÄŸraf çektirmeme kararı aldığını belirten Åžahin, "Tuzak kuruldu bana. Bana karşı bir ÅŸeyleri var ki yaptılar. Çekemeyenler olmuÅŸtur, onlar yapmıştır. Böyle bir ÅŸey yok. Hazırlamışlar kamerayı... Allah yukarıda, ona havale ediyorum. Ben sanatçıyım, halkın sevgisiyle varım. 'Merhaba' dedikleri zaman konuÅŸuyorum, fotoÄŸraf çektiriyorum. Åžimdi iptal ettim hepsini, bu istekleri kabul etmiyorum. Mütevazı oluyorsun, yaptıkları ÅŸeye bak" ifadelerini kullanmıştı.

 

EŞİ OLMADAN DIÅžARI ÇIKMIYOR!

 

Uzun süre magazin gündeminden düÅŸmeyen Selami Åžahin artık eÅŸi olmadan sokaÄŸa adım atmıyor. Olay sonrası eÅŸi Didem Åžahin'in tepkisini çeken, evliliÄŸini zor da olsa ayakta tutan 75 yaşındaki ÅŸarkıcı, önceki gün NiÅŸantaşı'nda alışveriÅŸ turundaydı. Ünlü müzisyen, yaÅŸadığı zor dönem sonrası Didem Åžahin'le bir arada ilk kez objektiflere yansıdı. Görüntülendiklerini fark eden ikiliden Didem Åžahin, panikledi ve yüzünü girdikleri maÄŸazanın vitrine dönüp, basın mensuplarına sert bir sitemde bulundu.

 

"ARTIK YETER!”

 

Didem Hanım'ın "Beni çekmeyin artık yeter" diye bağırması dikkat çekti. EÅŸinin bu tavrına anlam veremeyen Selami Åžahin kısa süreli ÅŸaÅŸkınlık yaÅŸadı. Sanatçı, daha sonra yanına gittiÄŸi eÅŸini sakinleÅŸtirdi.