Selami Şahin Özledim Şarkısının Hikayesini Anlattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Selami Şahin, önceki gün Bloomberg HT'de Fatih Altaylı'nın konuğu olurken, Özledim şarkısının hikayesini anlattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Selami Şahin, önceki gün Bloomberg HT'de Fatih Altaylı'nın konuğu olurken, Özledim şarkısının hikayesini anlattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Selami Şahin, önceki gün Bloomberg HT'de Fatih Altaylı'nın konuğu olurken, Özledim şarkısının hikayesini anlattı. 

 

selami sahin ozledim sarkisinin hikayesini anlatti

 

Özledim'i eşime yazdım!

 

Fatih Altaylı ile Bire Bir', renkli konuklar ve keyifli sohbetlerle Bloomberg HT'de ekran yolculuğuna devam ediyor. Altaylı'nın, dün akşamki konukları biri de usta müzisyen Selami Şahin oldu. Hafızalara kazınan şarkısı 'Özledim'i eşine yazdığını söyleyen Şahin, parçanın hikayesini de anlattı. Şahin, "Silivri'de bir konser var. Sahneden in, çorbanı iç, giyin, yol, gel, saat 04:30. Zile basıyorum kapıyı açmıyor. Bir süre sonra kapıyı açtı, 'Neredeydin? Orada kalsaydın' dedi. Sabah uyandım, baktım yanımda yok. Yatağın başında hep kağıt-kalem bulundururum. Sonra 'Özledim'i yazdım. Sonra 'kime yazdıysan ona oku' dedi. Sözleri okuduktan sonra 'affettim' dedi. 'Karıcım işte geç kalmanın faydaları bunlar' dedim. 'Başımın Tatlı Belası' ve 'Akşam Olmadan Gel' şarkısını da eşime yazdım. 'Tapılacaksın Kadınsın' şarkısını da anneme yazmıştım." dedi.

 

 



Etiketler: