Selcan Yavuz Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Selcan Yavuz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Selcan Yavuz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak ediliyor. Peki Selcan Yavuz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Selcan Yavuz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Selcan Yavuz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Selcan Yavuz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak ediliyor. Peki Selcan Yavuz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

selcan yavuz kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Selcan Yavuz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Selcan Yavuz kimdir? Ünlü sosyal medya fenomeni Selcan Yavuz 2 Mayıs 2000 tarihinde dünyaya gelmiştir. Sosyal medyanın ünlü isimlerinden olan Selcan Yavuz, İzmir’de faaliyet gösteren bir menajerlik firmasında çalışmaktadır. Ünlü isim, Tunay Menajerlik bünyesinde Murat Dalkılıç’ın 13 Kasım 2017’de Polly Production adıyla YouTube üzerinden paylaşılan ‘Rivayet’ isimli şarkısında rol almıştır. Şarkı, toplamda 10 milyondan fazla izlenme almıştır. Selcan Yavuz’un popülaritesi de bundan sonra artmaya başlamıştır. Şu anda Instagram hesabında 200 binden fazla takipçisi bulunmaktadır. Instagram fenomeni Selcan Yavuz, Muhasebe Bölümü’nde devam etmektedir. Selcan Yavuz’un boyu 1.63 cm, kilosu 46 kg’dır. İzmirlidir. İzmir’de yaşamaktadır. Koyu bir Fenerbahçe taraftarıdır. Boğa burcudur. Seyahat etmeyi, extreme sporları, yüzmeyi ve müzik dinlemeyi çok seviyor. Farelerden çok korkuyor. En sinir olduğu şey yemek yerken birinin ağzını şapurdatması. Unutursam Fısılda en sevdiği filmdir. En sevdiği kitap Aşk ve Gurur'dur. Bu yazı hazırlanırken Selcan Yavuz'ın seelcanyvz ismiyle paylaşım yaptığı Instagram sayfasında 225K takipçisi bulunmaktadır. 



Etiketler: