Selçuk Geçer'den Dolar İçin Kıyamet Senaryosu! Dolar Büyük Patlayacak! Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı ekonomi analizleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ekonomist Selçuk Geçer, yayınladığı videosunda dolar için kıyamet senaryosunu paylaşırken dolar ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı ekonomi analizleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ekonomist Selçuk Geçer, yayınladığı videosunda dolar için kıyamet senaryosunu paylaşırken dolar ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ekonomist Selçuk Geçer, yayınladığı videosunda dolar için kıyamet senaryosunu paylaşırken dolar ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Medyatava'da yer alan haberlere göre; Yaptığı dolar açıklamalarıyla adından söz ettiren Selçuk Geçer, yine çok konuşulacak bir açıklamaya imza etti. Ciddi bir mali krizin eşiğinde olunduğunu belirten Geçer, doların patlama yaşayacağı tarihi de verdi. Çok ciddi bir mali krizin gelmek üzere olduğunu belirten Selçuk Geçer, doların patlama yaşayacağı tarihi de açıkladı. Dolarla ilgili tahminleri çok konuşulan Geçer, şimdilerde yeni bir açıklama yaptı. Dolar yatırımı yapmak isteyenleri uyaran Geçer, "Büyük bir felakete hazır olun" dedi. Dolarla ilgili ürküten senaryolara imza atan Selçuk Geçer, Temmuz ayından itibaren bir önce ki aya kıyasla yüzde 147 artış gösteren dış ticaret açığının arttığını söyledi. Geçer, hükümetin faiz indirimlerinde ısrarcı olmasına karşın yine de enflasyonun dikkate alınmadığını ve bu eylemlerin yeterli olmadığını söyledi.

 

DOLAR BÜYÜK PATLAYACAK

 

İhracattaki azalışın gün geçtikçe arttığını söyleyen Geçer, ilerleyen günlerde dış ticaret dengesizliğinde de artış yaşanacağını söyledi. Geçer, Türkiye'den para akışının süreceğini söyleyerek, yakında dolar açığını öngördüğünü de belirtti. Türkiye ihracatında düşüş yaşanırken ithalatın artışa geçtiğini söyleyen Geçer, bunun önemli dış ticaret açığına neden olduğunu belirtti. Elli milyar doları kapatabilmek için dövizi artırmanın çok önemli olduğunu söyleyen ekonomist, "Geçen yıl da yaptılar. Bu yıl daha agresif yaklaşacaklar. Bu da 110-120 milyar doları buluyor. Kredi notlarımız düşüyor” sözlerini kullandı.

 

Dolardaki artışın süreceğini vurgulayan Selçuk Geçer, "Dolar yılı 25 -30 TL seviyelerinde tamamlarsa, öpüp başınıza koyun" dedi. Yaptığı açıklamada dolara olan eğilimin son dönemlerde azaldığını ve altına eğilimin arttığını kaydeden Selçuk Geçer, doların yükselişine oranla gram altının da yükseleceğini dile getirerek, yeni seviyeleri de paylaştı. Geçer, "Dolarda o beklenen yükseliş geldiğinde gram altın 1200 lira yıl sonunda 1500 seviyeleri test edecek. Dolar 20 TL ons altın 1800 olduğunda. Altın yükselmeye devam edecek" dedi. 

 

"DOLAR ÖNCE 21 LİRA, SONRA 30, EN SON 70 TL'Yİ GÖRECEK”

 

Selçuk Geçer bununla beraber "Enflasyonun olduğu ortamlarda önce konut fiyatları yükseliyor gibi olur ama sonra bir tepe taklak oluyor. Dikkatli olmanız gerekiyor" diye konuştu. Geçer, 21 lirayı görmesini beklediği doların daha sonra 30 lirayı ardından 70'i göreceğini açıkladı.