Selen Görgüzel'den Anne Sütü Açıklaması! Tanyeli İçin Arıyorum!

Son dönemde yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde kendisine sık sık yer bulmayı başaran ünlü oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel önceki gün görüntülenirken yaptığı Tanyeli açıklamasıyla dikkat çekti. 

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde kendisine sık sık yer bulmayı başaran ünlü oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel önceki gün görüntülenirken yaptığı Tanyeli açıklamasıyla dikkat çekti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde kendisine sık sık yer bulmayı başaran ünlü oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel önceki gün görüntülenirken yaptığı Tanyeli açıklamasıyla dikkat çekti. 

 

Tanyeli için anne sütü arayışına girdim!

 

Hürriyet'ten Deniz Boy'un haberine göre; Selen Görgüzel önceki gün Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Şarkıcı, anne sütü içmeyi bıraktığını söyledi. “Doktorum yeterli dediği için bırakım. Ama Tanyeli için anne sütü arayışına girdim. Kanser hastalarına çok iyi geldiğini her doktor söylüyor. Eğer taze bir anne sütü bulursam Tanyeli için hastaneye götüreceğim. İnsanlar alay konusu haline getirdi bu durumu ama faydalarını bilseler, ne kadar ciddi bir konu olduğunu anlarlar.”