Selen Görgüzel'den Asgari Ücret Açıklaması Sonrası Özür! Yanlış Anlaşıldım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, önceki gün asgari ücretliler ile ilgili söylediği sözlerin yanlış anlaşıldığını belirtirken, asgari ücretlilerden özür diledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, önceki gün asgari ücretliler ile ilgili söylediği sözlerin yanlış anlaşıldığını belirtirken, asgari ücretlilerden özür diledi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, önceki gün asgari ücretliler ile ilgili söylediği sözlerin yanlış anlaşıldığını belirtirken, asgari ücretlilerden özür diledi. 

 

Geçtiğimiz günlerde "Asgari ücretli sevgili benimle yaşayamaz" açıklamasıyla gündem olan Selen Görgüzel, yanlış anlaşıldığını söyledi. "Asgari ücretle yaşamaya çalışan tüm kardeşlerimden buradan özür dilerim" diyen Görgüzel, "Hiç işi olmayan insan bile gönlümü çalabilir"  ifadelerini kullandı. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Selen Görgüzel, Arnavutköy'deki bir mekanda annesi Selma Yetiş'in doğum gününü kutladı. Gözgüzel, ailesiyle birlikte mekan çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Selma Yetiş, "O özel günleri hiç unutmaz. Hep böyle günlerde yanımızdadır. Ailesini çok sever" dedi.

 

"HİÇ İŞİ OLMAYAN İNSAN BİLE GÖNLÜMÜ ÇALABİLİR”

 

Geçtiğimiz günlerde yaptığı "Asgari ücretli sevgili benimle yaşayamaz" açıklamasıyla gündem olan Selen Görgüzel, kendisini ifade ederken yanlış anlaşıldığını belirterek sosyal medya hesabından bir açıklama yapmıştı.  Konuyla ilgili sorular üzerine yeni bir açıklamada bulunan Görgüzel, şu ifadeleri kullandı:

 

Orda tamamen yanlış anlaşıldım. Aslında hayatın ne kadar zor olduğunu anlatmak istedim ve tam ima edemedim sanırım. Asgari ücretle yaşamaya çalışan tüm kardeşlerimden buradan tekrardan özür dilerim. Bizim icra ettiğimiz meslek icabı yaptığımız harcamalar, yatırımlar, koşturmalar ve bunun telaşı içerisinde benim yanımda olacak insan da üzülebilir diye söyledim bunları. Yoksa gönül bu asgari ücretli değil, hiç işi olmayan insan bile gönlümü çalabilir. Arkadaşlarımla ne konuşuyorsam onu ifade etmeye çalıştım aslında yanlış anlaşıldım. Özür dilerim.

 

"HİÇBİR ZAMAN YAPAY OLMAYACAĞIM”

 

Geçtiğimiz günlerde Etiler'de görüntülenen Selen Görgüzel, muhabirlerin, "Yaptığınız her açıklama olay oluyor. Gündemde yeni bombalar var mı?" sorusuna "Ben olduğum gibiyim. Olduğum gibi olmak bile bomba etkisi yaratıyor. Yürüyen canlı bombayım! Tehlikeliyim... Herkes yapay olan insanlara alışkın olduğu için ben hiçbir zaman yapay olmayacağım. Ne ise onu söyleyeceğim. Ne isem oyum" yanıtını vermişti.

 

"SOSYAL MEDYA KULLANMAYAN BİR ERKEK İSTİYORUM”

 

Görgüzel, gazetecilerin, "Hayatınıza alacağınız erkekte nelere dikkat ediyorsunuz?" sorusuna da "Beni gerçekten dünyanın tek kadını gibi hissettirecek, değer veren, iyi hissettiren, sosyal medya kullanmayan bir erkek istiyorum. Sosyal medyada artist artist pozlar veren erkekler, şov yapanlar midemi bulandırıyor. Hepsine gıcık oluyorum" şeklinde cevap vermişti.