Selen Görgüzel Eski Nişanlısı Ertuğrul Bitlis İle Görüntülendi! Denk Geldik!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, önceki gün Akmerkez'de eski nişanlısı Ertuğrul Bitlis ile görüntülenirken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, önceki gün Akmerkez'de eski nişanlısı Ertuğrul Bitlis ile görüntülenirken dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, önceki gün Akmerkez'de eski nişanlısı Ertuğrul Bitlis ile görüntülenirken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Denk geldik!

 

Habertürk’ten Volkan Özdemir’in haberine göre; Geçtiğimiz sene yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğini sonlandıran şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, eski nişanlısı Ertuğrul Bitlis ile görüntülendi. Yanlarında bir arkadaşları daha olan ikili, kameraları görünce birbirlerinden uzaklaştı. Uzun süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan yönetmen Hamdi Alkan ile oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, Beykoz Aile Mahkemesi’nde görülen dava ile sekiz yıllık evliliklerini sonlandırmıştı. 10 dakikada biten duruşmanın ardından Selen Görgüzel, gözyaşlarını tutamamıştı. Bunu gören Hamdi Alkan, boşandığı eşinin yanına giderek, bir süre konuşmuştu. Ünlü çiftin, birbirlerinden herhangi bir nafaka, maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmadığı öğrenildi. İddialara göre; ünlü çift arasındaki sıkıntı, 2018 yılında başladı. Mide ameliyatı geçirerek zayıflayan Hamdi Alkan, eşine psikolojik baskı yapmaya başladı.

 

Alkan'a yakın kaynaklar ise Selen Görgüzel'in sahnelere dönmesiyle dengelerin bozulduğunu öne sürdü. Arkadaşlarının 'Magazinsel hayat sana yakışmıyor' demesi de Hamdi Alkan'ın boşanma kararında etkili oldu. Tüm bunların ardından Selen Görgüzel, yıllar önce nişanlandığı ve ardından ayrılık kararı aldığı Ertuğrul Bitlis ile birlikte Akmerkez'de kameralara yansıdı. Yanlarında bir erkek arkadaşı daha bulunan Görgüzel, Bitlis ve arkadaşı ile birlikte yemek yedi. Saatlerce oturup sohbet eden üçlü, daha sonra mekandan ayrılırken gazetecilerin kendisini çekmesi ile birbirinden uzaklaştı. Selen Görgüzel, "Denk geldik, yemek yedik" diyerek hızlı adımlar ile oradan ayrıldı. Öte yandan; Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel, Ocak ayının ilk günlerinde ise İstinyePark'da objektiflere takılmıştı. Öğle saatlerinde birlikte AVM'ye gelen Alkan ve Görgüzel, İstinye Pazarı katında bir mağazadan çıkarken görüntülenmişti. Bir anda karşılarında basın mensuplarını gören eski eşler, kısa süren şaşkınlığın ardından birlikte açıklama yapmıştı. "Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın, annem ameliyat oldu. Hamdi Bey de sağ olsun eski kayınvalidesi için bana destek oluyor.” "Birkaç eksiğimiz var, onları alıp hastaneye annemin yanına gideceğiz" demişti.