Selen Görgüzel'in Dans Videosu Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Senarist, oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan ile boşanmasıyla gündemde olan güzel oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, Instagram sayfasından yayınladığı dans videosu ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Senarist, oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan ile boşanmasıyla gündemde olan güzel oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, Instagram sayfasından yayınladığı dans videosu ile sosyal medyada gündem oldu. Senarist, oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan ile boşanmasıyla gündemde olan güzel oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, Instagram sayfasından yayınladığı dans videosu ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Medyaradar'ın haberine göre; Senarist ve oyuncu Hamdi Alkan'dan boşanması çok konuşulan ünlü isim Selen Görgüzel, "Benden selam söyleyin bütün aşklarıma" şarkısı eşliğinde dans etti. İç çamaşır giymeyen Görgüzel'in kasıklarının açılmasına da aldırış etmediği görüldü. Hamdi Alkan ile evliliğinden 1 kızı bulunan Selen Görgüzel, geçtiğimiz aylarda eşinden boşandı. Boşanmalarının ardından mal paylaşımları hayli konuşulan ikili, şu sıralar kendi hayatlarına odaklanmış durumda.

 

selen gorguzel in dans videosu sosyal medyada gundem oldu

 

YAZIN TADINI ÇIKARIYOR

 

Hamdi Alkan yeni projeleri üzerinde çalışırken, Görgüzel de yaz aylarının tadını çıkarıyor. Ünlü ismin son yaptığı hareket ise adeta olay oldu. Görgüzel, "Benden selam söyleyin bütün aşklarıma" şarkısı eşliğinde kurtlarını döktü. Ancak Görgüzel, elbisesinin altına iç çamaşırı giymemesi nedeniyle dans ederken kasığının açılmasına aldırış etmedi. Güzel isim, dans hareketleri eşliğinde şarkının ve anın tadını çıkardı. Bu görüntüler sosyal medyada çok sayıda yorum aldı.