Selen Görgüzel İyi Haftalar Paylaşımı Beğeni Topladı!

Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel sosyal medya sayfasından yaptığı İyi Haftalar paylaşımıyla beğeni topladı. 

 

Son dönemlerde oturduğu magazin yorumculuğu koltuğu ile dikkatleri üzerine çekmeye devam eden Selen Görgüzel, son olarak stüdyodan paylaştığı yeni hafta pozu ile adından söz ettirdi. Görgüzel’in fit hali nefes keserken birçok sosyal medya kullanıcısı da ünlü ismi övgülere boğmadan edemedi. 

 

‘Bir Dilim Aşk’, ‘Oğlum İçin’, ‘Ağlamak Yok’, ‘Türk Malı Aile Komedisi’ gibi yankı uyandıran pek çok projede yer alan Selen Görgüzel, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında gösterilmeye devam ediliyor. 2004 yılında başlamış olduğu oyunculuk kariyeri kapsamında izleyicilerin karşısına birçok farklı karakter ile çıkan Görgüzel, son zamanlarda ise radikal kararları ile adından söz ettiriyor.

 

Bir süre önce oyunculuktan şarkıcılığa transfer olan ve seslendirdiği şarkıları ile müzik piyasasına hızlı bir giriş yapmayı başaran Selen Görgüzel, sahne şovları ile de kısa süre içerisinde magazin gündemine bomba gibi düşmeyi başardı. İddialı sahne kostümleri ile de nefes kesen Görgüzel, ayrıca güzelleşmek uğruna ortaya koyduğu tercihleri ile de adından söz ettirdi.

 

selen gorguzel in iyi haftalar paylasimi begeni topladi

 

Geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda güzelleşmek için anne sütü içtiğini belirten Selen Görgüzel, son olarak ise katılmış olduğu bir YouTube programında spermin taze iken yüze sürülmesinin doğal lifting etkisi yarattığını açıkladı. Görgüzel’in ‘+18’ notu ile paylaşmış olduğu o anlar sosyal medyanın gündemine otururken ünlü isim son olarak yeni hafta pozları ile nefes kesti. Sezonun başından bu yana yorumcularından biri olduğu ‘Söylemezsem Olmaz’ isimli magazin programı ile adından söz ettiren Selen Görgüzel, son olarak stüdyodan paylaştığı pozları ile gündeme geldi. Göbeğini açıkta bırakan bir takım ile pozlar veren Görgüzel’in eğlenceli anları sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Selen Görgüzel’in iki fotoğraftan oluşan serisine, kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum geldi. Bir sosyal medya kullanıcısı ünlü ismin güzel olduğu kadar şımarık olduğunu da savundu. O yorum, dikkatlerden kaçmadı.