Selen Yakıcı Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Selen Yakıcı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu ve TV yıldızı Selen Yakıcı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Selen Yakıcı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Selen Yakıcı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu ve TV yıldızı Selen Yakıcı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu ve TV yıldızı Selen Yakıcı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Selen Yakıcı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

selen yakici kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Selen Yakıcı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir?

 

Selen Yakıcı kimdir? 19 Ekim 1990 tarihinde dünyaya gelen Selen Yakıcı aslen Mersinlidir. Lisans eğitimini Kültür Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde tamamladı. Onu zirveye çıkaran ve milyonlara sunan ise Miss Turkey'de 20 finalist arasına kalmasıydı. Ardından da Bu Tarz Benim yarışmasında boy gösterdi ve kendini hafızalara kazıdı. Güzel sunucu Selen Yakıcı 19 Ekim 1990 yılında Mersin’de doğmuştur.  Öğrenimine Mersin’de başlayan Selen Yakıcı liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde devam etti. Sunuculuk kariyeri ile adını duyuran Selen Yakıcı 2014 yılında  Miss Turkey Güzellik yarışmasında ilk 20 yarışmacının arasına girerek finalist oldu. En büyük çıkışını yarışma sonrasında yaptı.  2016 yılında Nihat Doğan ile sevgili olması ile gündemde yer aldı. Diksiyon ve sunuculuk eğitimi alan Selen Yakıcı BJK TV ekranlarında sunuculuk yapmaya başladı. Daha sonra Bu Tarz Benim adlı yarışmada yarıştı. Selen Yakıcı GS TV sunucusu Nazlı Öztürk ile atışmasıyla da gündem oldu. Boyu 1.75cm kilosu 54 kg burcu Terazi. Selen Yakıcı bekardır. Selen Yakıcı yüzünde estetik olarak dudak dolgusu ve burun estetiği olduğu iddia edilmiştir.