Selim Bayraktar'ın Anne Özlemi! Samimi Açıklamalar Yaptı!

Destan dizisinde canlandırdığı Alpagu Han karakteri ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Selim Bayraktar, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansırken, annesini çok özlediğini dile getirdi. 

 

Destan dizisinde canlandırdığı Alpagu Han karakteri ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Selim Bayraktar, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansırken, annesini çok özlediğini dile getirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Selim Bayraktar, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansırken, annesini çok özlediğini dile getirdi.

 

Annemi çok özledim!

 

'Destan’ adlı dizide 'Alpagu Han'ı canlandıran Selim Bayraktar, Cihangir'de görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden oyuncu, samimi annesini çok özlediğini söyledi. 'Destan’ adlı dizide Alpagu Han'ı canlandıran Selim Bayraktar, önceki gece Cihangir'de görüntülendi. Oyuncu, "Destan devam ediyor, sezon finaline altı bölümümüz var. Haziranın ikinci haftasına kadar devam edeceğiz sonra da tatil başlıyor.” "Önce Antalya'ya gideceğim anne ziyareti, çok özledim işlerden setten bir türlü gidip göremedim. Bayramda da yine anneme gideceğim elini öpüp ziyaret edeceğim.” "İki gün boşluk var sonra sete devam" diyerek evinin yolunu tuttu.