Selin Ciğerci Ayrılık İddiaları Sonrası İmaj Değiştirdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve iş insanı Selin Ciğerci, Gökhan Çıra ile ayrılığı iddiası sonrası imaj değiştirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve iş insanı Selin Ciğerci, Gökhan Çıra ile ayrılığı iddiası sonrası imaj değiştirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni ve iş insanı Selin Ciğerci, Gökhan Çıra ile ayrılığı iddiası sonrası imaj değiştirdi. 

 

2019 yılında evlendiği eşiyle bir dargın bir barışık olan Selin Ciğerci, yeniden ayrılık söylemleri sonrası saçlarını kestirdi. Sosyal medya ünlüsü Selin Ciğerci, paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Futbolcu Gökhan Çıra ile 2019 yılında dünyaevine giren Ciğerci, çalkantılı aşk hayatı ile de çok konuşulanlar arasında. Geçtiğimiz dönemlerde boşanan çift bir süre sonra yeniden evlenmişti. İkili, aşk hayatlarını bir türlü oturtamazken, yeni bir ayrılık iddiası da gündeme bomba gibi düştü.

 

"Yeni bir ayrılık"

 

Birbirlerinin fotoğraflarını silen çift, 'yeniden ayrıldılar' iddialarını doğrular nitelikteydi...Gündemde ayrılık haberleri dolaşırken, Selin Ciğerci imaj değiştirdi.

 

Saçlarını kestirdi

 

'Ayrılık sonrası motivasyonu' olarak da değerlendirilen imaj değişikliği, çoğunluk tarafından beğenilirken, Seda Sayan yeni imaja tam not verdi.

 

İşte Ciğerci'nin yeni imajı;

 

ayrilik iddialari sonrasi selin cigerci imaj degistirdi



Etiketler: