Selin Ciğerci'den Larissa Gacemer'e Dikkat Çeken Destek!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Selin Ciğerci, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda çocuğunun olamayacağını açıklayan Larissa Gacemer için dikkat çeken bir destek yazısı kaleme aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Selin Ciğerci, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda çocuğunun olamayacağını açıklayan Larissa Gacemer için dikkat çeken bir destek yazısı kaleme aldı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Selin Ciğerci, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda çocuğunun olamayacağını açıklayan Larissa Gacemer için dikkat çeken bir destek yazısı kaleme aldı.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Gacemer için "Seni en iyi anlayabilen asla anne olamayacak bir kadınım ama doğurmakla anne olunmaz biliyorsun belki ileride beraber çocuk evlat ediniriz olmaz mı? Kimin ne dediğini düşünme prenses önümüze bakalım" ifadelerini kullanan Ciğerci bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım,