Selin Ciğerci Eşi Gökhan Çıra'ya Yorum Dersi Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Selin Ciğerci, eşi Gökhan Çıra'nın Instagram sayfasından yaptığı paylaşıma yorum yaparak eşine nasıl yorum yapması gerektiğini esprili bir dille anlattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Selin Ciğerci, eşi Gökhan Çıra'nın Instagram sayfasından yaptığı paylaşıma yorum yaparak eşine nasıl yorum yapması gerektiğini esprili bir dille anlattı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Selin Ciğerci, eşi Gökhan Çıra'nın Instagram sayfasından yaptığı paylaşıma yorum yaparak eşine nasıl yorum yapması gerektiğini esprili bir dille anlattı.

 

Instagram sayfasından eşinin  "Mutluluk sebebim. Ailem Canımın içi" ifadeleriyle yaptığı paylaşıma yanıt veren ünlü şarkıcı "Daha uzun şeyler yazabilirdin o kadar süslendim hayatımın kadını dünyalar güzeli karım iyi ki hayatımdasın bir daha dünyaya gelsem yine seninle olurdum ..... bla bla bla" ifadeleriyle yorum dersi verirken bu paylaşım takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;