Selin Ciğerci Gökhan Çıra İle İlgili Konuştu! Arkadaşız!

Selin Ciğerci Gökhan Çıra ile barıştı mı? Son dönemde yeniden birlikte vakit geçirmeye başlayan eski çift Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci magazin gündemini meşgul etmeye devam ederlerken, Selin Ciğerci eski eşi Gökhan Çıra ile ilgili açıklamalarda bulunurken, barışmanın olmadığını sadece arkadaş olduklarını söyledi. Peki Selin Ciğerci Gökhan Çıra ile barıştı mı? Cevaplar haberimizde..

 

Selin Ciğerci Gökhan Çıra ile barıştı mı? Son dönemde yeniden birlikte vakit geçirmeye başlayan eski çift Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci magazin gündemini meşgul etmeye devam ederlerken, Selin Ciğerci eski eşi Gökhan Çıra ile ilgili açıklamalarda bulunurken, barışmanın olmadığını sadece arkadaş olduklarını söyledi. Peki Selin Ciğerci Gökhan Çıra ile barıştı mı? Cevaplar haberimizde..

 

Selin Ciğerci Gökhan Çıra ile barıştı mı?

 

Selin Ciğerci, eski eşi Gökhan Çıra hakkında şunları söyledi: “Sabah Gökhan’ı yine gördüm. Arkadaşlarımızın doğum günü vardı, gittik. Barışma yok, arkadaşız. İleride ne olur bilmiyorum.” Ciğerci ayrıca Demet Akalın ile küs olmadığını belirtti: “Kimseyle küs değilim. Kimseyle bir problemim yok.”dedi.

 

selin cigerci ile gokhan cira baristilar mi