Selin Ciğerci Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Selin Ciğerci kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Selin Ciğerci kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Selin Ciğerci kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde Gökhan Çıra boşanma, barışma ve aşk haberleriyle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Selin Ciğerci kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

selin cigerci kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Selin Ciğerci kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Selin Ciğerci 4 Nisan 1984 tarihinde İstanbul'da doğdu. 36 yaşındaki Türk İnternet ünlüsü ve şarkıcı Selin Ciğerci, 2017'lerin ortalarından bu yana pop müzik alanında çalışmaktadır. Baba tarafı Konya, anne tarafı ise Kastamonulu'dur. Ciğerci, Okan Ünsal adı altında Wipe Out adlı programın 4. sezonuna katılmıştır.Babası Konyalı annesi Kastamonulu olan Selin Ciğerci, 10 Nisan 1984 doğumlu ve Koç Burcudur. Ayrıca Zeytinburnu’nda büyüyen ve cinsiyet değiştirme ameliyatı öncesi Okan Ünsal adını kullanan Selin Ciğerci, baba tarafından kökeninin Arap olduğunu söylemiştir. Ek olarak Türkiye’de meşhur olmadan önce ilk kez “Wipe Out” programında tanınan Okan Ünsal yani şimdi ki adı ile Selin Ciğerci sosyal medya fenomeni olarak tanınıyor. Ayrıca Kerimcan Durmaz ile olan arkadaşlığı ile tanınsa da önceleri “Bebek Okan” adı ile DJ’lik yapıyordu. Okan Ünsal adını cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası Selin Ciğerci olarak adını değiştirmiştir. Ek olarak ünlü sosyal medya fenomeninin şu anda İnstagram’da 2,7 milyon takipçisi vardır.

 

Selin Ciğerci bazı ekran severlerin hatırlayacağı Wipeout yarışmasına katılarak ekranlarda yer almıştır. 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiş, aslen anne tarafından Kastamonu, baba tarafından ise Konya‘lıdır. Babası İş adamıdır, ünlü bir hazır giyim firmasının sahibidir. Bir erkek kardeşi vardır. Babası ve erkek kardeşi ameliyat olmasını istememiş, o nedenle evden ayrılmıştır. 3 sene annesi dışında kimse ile görüşmemiş, ailesi de ona maddi yardım yapmayarak burnunu sürtmesini ve bu kararından dönmesini istemişler. Ancak bu kararından vazgeçmemiştir. Ameliyat parasını annesinden aldığı harçlıklar ile gerçekleştirmiştir. Özellikle cinsiyet değiştirme operasyonu ve ardından futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra ile birlikteliğiyle sıkça medya da gündeme gelmiştir. Bir gün mutlaka evlenmek istediğini, çocuğunun da olmayacağını ama yine de bu duyguyu tatmak istediğini aktarmıştır. Nihayetinde ise 2019 yılında Gökhan Çıra ile evlenmiş ve muradına ermiştir.