Selin Ciğerci'nin Babası İle Dans Ettiği Anlar Sosyal Medyada Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda babası ile dans ettiği anları takipçileri ile paylaşırken bu anlar sosyal medyada beğeni topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda babası ile dans ettiği anları takipçileri ile paylaşırken bu anlar sosyal medyada beğeni topladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda babası ile dans ettiği anları takipçileri ile paylaşırken bu anlar sosyal medyada beğeni topladı. 

 

Babası ile eğlendiği anlar beğeni topladı!

 

Verdiği kilolarla dikkat çeken ünlü fenomen ve iş insanı Ciğerci, bu defa Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Bodrum'da bir partiye katlan Ciğerci'nin babasıyla karşılıklı göbek attığı anlar sosyal medyada gündem oldu. Hem özel hayatıyla hem de paylaşımlarıyla gündeme gelen Selin Ciğerci değişimiyle dikkat çekiyor. Gökhan Çıra ile boşandığı dönem kendini spora veren ve bir hayli zayıflayıp üstüne de imaj değiştiren ünlü fenomen son haliyle hayran bıraktı. Dün gece Bodrum'da bir partiye katılan Ciğerci, arkadaşları, eşi Gökhan Çıra ve babasıyla eğlendiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Ciğerci'nin babasıyla eğlenceli dansı sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

selin cigerci nin babasi ile eglendigi anlar begeni topladi



Etiketler: