Selin Ciğerci'nin Gökhan Çıra'yı Kışladan 4 Araçlık Konvoyla Aldı İddiasına Çıra'dan Sert Yanıt!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni ve iş insanı Selin Ciğerci'nin ikinci kez evlilik teklifi aldığı eşi Gökhan Çıra'yı vatani görevini yaptığı kışladan 4 araçlık konvoy ile aldığı iddiasına Gökhan Çıra yayınladığı açıklama ile yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni ve iş insanı Selin Ciğerci'nin ikinci kez evlilik teklifi aldığı eşi Gökhan Çıra'yı vatani görevini yaptığı kışladan 4 araçlık konvoy ile aldığı iddiasına Gökhan Çıra yayınladığı açıklama ile yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni ve iş insanı Selin Ciğerci'nin ikinci kez evlilik teklifi aldığı eşi Gökhan Çıra'yı vatani görevini yaptığı kışladan 4 araçlık konvoy ile aldığı iddiasına Gökhan Çıra yayınladığı açıklama ile yanıt verdi. 

 

İddiaları yalanladı! 

 

Gökhan Çıra açıklamasında "'Kışlada her vatan evladı eşittir' düsturuyla üslerimin talimatları dışına çıkmadım. Hakkımda söylenenlerin aksine süreç başladıktan sonra nükseden hastalığım nedeniyle hastaneye sevk edildim ancak bu da sanıldığı kadar kolay olmadı. Hatta hasta halimle eğitim alanına götürülüp orada bekletildiğim dahi oldu. Yemin töreni çok doğaldır ki herkes gibi benim de ailem geldi. Bazı özel statüdeki devrelerim gibi özel araçlarla değil benimle aynı durumdaki vatan evladı kardeşlerimle birlikte elimde bavulumla yürüyerek geldiğim tören alanına ailem de sivil araç giriş kapısından 2 araçla giriş yaptı" dedi.

 

Gökhan Çıra paylaşımında "Ben hiçbir surette ayrıcalıklı muamele görmedim ama görenler var mıydı diye sorarsanız eğer evet vardı. Mesela ben süreç boyunca ailemle hiç görüştürülmedim, komutan odasında eşimle dostumla oturup çay da içmedim" yorumunda bulundu.

 

İşte o açıklama;

 

gokhan cira 4 araclik konvoy ile askeriyeden cikti iddialarina yanit verdi

 

 

İşte tartışma yaratan o görüntüler;