Selin Ciğerci’ye Eski Eşi Gökhan Çıra’dan Destek!

Selin Ciğerci Konya'da Protesto Edildi!

 

Selin Beauty’nin sahibi fenomen Selin Ciğerci, güzellik merkezi açılış için gittiği Konya’da bir grup tarafından "Konya'dan defol, seni burada istemiyoruz" sloganlarıyla protesto edildi.

 

Ünlü işletmeci, haberi sosyal medya hesabından duyurduktan sonra tepki çekti. Güzellik merkezinin önüne gelen grubun protestoları bitmeyince polis güzellik merkezinin önüne etten duvar ördü. O esnada merkezde olan Ciğerci ise güvenlik güçleri tarafından çıkarıldı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Ciğerci'ye destek mesajları yağmaya başladı.

 

Eski eşi Gökhan Çıra’dan Destek Mesajı!

 

Çıra, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Böyle bir şeyi hiç kimsenin, hiçbir şehrin ne bu sözleri söylemeye hakkı nede de bu denli hareketler yapmaya hakkı vardır. Bu yapılan tamamen karaktersizlik ve şerefsizliktir. Bunu savunan da benim gözde bizim gözümüzde aynı olmak zorundadır. O şehrin insanları oradan ekmek yiyecek bunu düşünmeden gerçi düşünmeye akılları olsa böyle bir şey yapmaz, yapamazlar. Tek diyeceğim yazıklar olsun" ifadelerini kullandı.