Selin Genç Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Selin Genç kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı başarılı projelerle son dönemde geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Selin Genç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Selin Genç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Selin Genç kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı başarılı projelerle son dönemde geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Selin Genç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Selin Genç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Selin Genç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

selin genc kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Selin Genç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Selin Genç kimdir? Selin Genç, 21 Haziran 1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Işık Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde tamamladı. Bu sırada Mam'art Atölye' de Rabia Sultan Düzenli, Fatoş Koçak ve Nisan Akman' dan Kamera Önü Oyunculuk ve Audition dersleri aldı. Selin Genç, 26 Haziran 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Işık Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde tamamladıktan sonra Dilek Sabancı Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde de oyunculuk üzerine eğitim görmüştür. Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamakta ve Gülten karakterini canlandıran Selin Genç, 1.75 metre boyunda 54 kilo ve Yengeç burcudur.



Etiketler: