Selin İmer Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Selin İmer kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü sosyetik güzel Selin İmer ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Selin İmer kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Selin İmer kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü sosyetik güzel Selin İmer ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Selin İmer ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Selin İmer kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

selin imer kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Selin İmer kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Selin İmer kimdir? Merhum iş adamı İnsel İmer ile Canan İmer'in kızları Selin İmer, 14 Ocak 1983'te doğdu. İtalyan Orta Okulu ve MEF Okulları'nda orta öğrenimini tamamlayan sosyetik güzel, ABD'ye giderek psikoloji, moda ve reklam üzerine eğitim aldı. Merhum iş adamı İnsel İmer ile Canan İmer'in kızları Selin İmer, 14 Ocak 1983’te doğdu. İtalyan Orta Okulu ve MEF Okulları'nda orta öğrenimini tamamlayan sosyetik güzel, ABD'ye giderek psikoloji, moda ve reklam üzerine eğitim aldı. Bir dönem fazla kilolarıyla dikkat çeken Selin İmer, Şeyda Coşkun'dan yardım alarak bir buçuk ay gibi kısa bir sürede 10 kilo vermeyi başarmıştı. Bir dönem Mustafa Ceceli ile ilişkileri çok konuşulan Selin İmer çifti 10 Temmuz 2017'de dünya evine girdi. Sade bir törenle birlikteliklerini taçlandıran ünlü çift, gözlerden uzak bir hayat yaşıyor.



Etiketler: