Selin Kidil Videolarını Cinsel İçerikli Sitelere Yükleyen Şahıslar Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu!

Youtube'da yayınladığı videolarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Selin Kidil, yayınladığı videosunda kanalında yayınladığı videoları kendisini rahatsız etmek için cinsel içerikli yasaklı sitelere yükleyen hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. 

 

Youtube'da yayınladığı videolarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Selin Kidil, yayınladığı videosunda kanalında yayınladığı videoları kendisini rahatsız etmek için cinsel içerikli yasaklı sitelere yükleyen hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve yaptığı açıklamalarla gündem yaratan ünlü sosyal medya fenomeni Selin Kidil, yayınladığı videosunda kanalında yayınladığı videoları kendisini rahatsız etmek için cinsel içerikli yasaklı sitelere yükleyen hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

 

Avukatım aracılığıyla suç duyurusunda bulundum! 

 

Yayınladığı videosunda "Bundan daha dekolteli bir bluz bulabilseydim sizi delirtmek için emin olun giyecektim. Son zamanlarda takipçilerimden gelen senin videolarını porno sitelerinde kullanıyorlar şeklinde gelen yorumlar üzerine bu durumu avukatıma ilettim ve beni rahatsız etmek için oralara videolarımı yükleyenler hakkında suç duyurusunda bulundum. Bundan sonra özür de dileseler kesinlikle affetmeyeceğim. Böyle insanların gerçekten ifşalanması gerektiğini düşünüyorum ve şu kadarcık bile bir acımam yok kendilerine karşı." ifadelerini kullanan Kidil takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte o açıklama;