Selin Şekerci'den Fotoğraf İsyanı! Verdiği Pozu Beğenmedi Arkadaşlarının Tavsiyelerini Paylaştı!

Son dönemde rol aldığı Aile dizisiyle gündemde olan ünlü oyuncu Selin Şekerci sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda verdiği pozu beğenmezken, arkadaşlarının tavsiyelerini paylaştı. 

 

Son dönemde rol aldığı Aile dizisiyle gündemde olan ünlü oyuncu Selin Şekerci sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda verdiği pozu beğenmezken, arkadaşlarının tavsiyelerini paylaştı. 

 

Son olarak Aile isimli dizide yer alan Selin Şekerci sosyal medya sayfasını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Selin Şekerci son olarak ayna karşısında çekindiği pozla takipçilerinin karşısına çıktı. Verdiği pozu beğenmeyen Selin Şekerci fotoğrafa düştüğü notla gündeme geldi ve arkadaşlarının tavsiyelerini paylaştı.

 

Ünlü oyuncu Selin Şekerci sosyal medya hesabından ayna karşısında fotoğrafını paylaşarak, "Aynadan fotoğraf işini bi öğrenmek lazım. Mutsuzluğa bakın" notunu düştü. Tiyatro ve dizi oyuncusu Şevket Çoruh'un kızı Gülenay Çoruh arkadaşına "Telefonu azıcık üstte tutacaksın hafif açılı olacak" tavsiyesinde bulundu. Güzel oyuncu da "Öyle yapınca yüzüm kapanıyor" cevabını verdi.

 

Oyuncu arkadaşı Elif Ceren Balıkçı da, "Selin, telefonunu çapraz tut, bir tarafta sen bir tarafta telefon olacak. Biraz yan duracaktın" dedi. Arkadaşına attığı görselle de göstermeye çalışan Balıkçı'yla mesajlarını paylaşan Şekerci, "Uygulamalı gönderen koca yürekli arkadaşlarım" ifadelerini kullandı. Bir çok arkadaşından ayna karşısında fotoğrafla tavsiye aldığını belirten Şekerci, "Herkes aynadan fotoğraf çekip atıyor deli gibi, tüm arkadaşlarım... En çirkin çıktıklarınızı paylaşayım da görün" ifadelerine yer verdi.

 

selin sekerci den fotograf isyani verdigi pozu begenmedi arkadaslarinin tavsiyelerini paylasti

 

Bir dönem Kanal D'de yayınlanan 'Ulan İstanbul' diziyle hayranlarının gönlüne taht kuran Şebnem Bozoklu'da,"Selin ekrana bakma, aynadaki telefonun kamerasına bak" dedi. Arkadaşıyla konuşmasını paylaşan Şekerci'de " Bunu söylememiştiniz mesela, cehalet akıyor her yanımdan" ifadelerini kullandı.

 

Selin Şekerci geçtiğimiz sene verdiği bir röportajda terapi aldığını belirtmiş ve şu sözleri kullanmıştı: Duygularımla baş etme metodum var mı bilmem ama uzun zamandır terapi alıyorum. Meditasyonumu da eksik etmem. Her duygumu belli etmekten de hoşlanmam. Sektörde kalıplaşmış bir güzellik algısı var. Ona uymadığım noktalar bir şeyleri kaçırmama sebep oluyor. Kendi kurallarıma göre yaşarım. Hep içimden geldiği gibi hareket ederim. Dövmelerimden pişman değilim. Çok düşünürüm. Her şeyi düşünürüm en ince detayına kadar. İstediğim gibi bir kadınım. Zamanla daha da demlenecek.



Etiketler: