Selin SohtorikoÄŸlu Müzik Camiası'da Adından Söz Ettiriyor!

Güzellik sektörünün popüler  ismi olan Selin SohtorikoÄŸlu ÅŸarkıcılık hayalini gerçeÄŸe dönüÅŸtürdü, ilk single çalışmasını müzikseverlerin beÄŸenisine sundu.

 

Haber: Efecin

 

Güzellik sektörünün popüler  ismi olan Selin SohtorikoÄŸlu ÅŸarkıcılık hayalini gerçeÄŸe dönüÅŸtürdü, ilk single çalışmasını müzikseverlerin beÄŸenisine sundu. Güzellik sektörünün popüler  ismi olan Selin SohtorikoÄŸlu ÅŸarkıcılık hayalini gerçeÄŸe dönüÅŸtürdü, ilk single çalışmasını müzikseverlerin beÄŸenisine sundu.

 

"YaÅŸamak Ä°çin", Seyhan Müzik etiketiyle dijital platformlarda yayınlandı. SunuculuÄŸunu yaptığı saÄŸlık programlarıyla da tanınan güzellik ve estetik sektörünün tanınmış ismi Selin SohtorikoÄŸlu, müzik dünyasına iddialı bir giriÅŸ yaptı. MüziÄŸe ilgisi henüz çocuk yaÅŸta baÅŸlayan ve "Ä°çimdeki en büyük aÅŸk hep müzikti" diyen SohtorikoÄŸlu, üzerinde titizlikle çalıştığı ilk single projesini tamamladı. 

 

selin hohtorikoglu ndan yeni sarki

 

Zeyd Ä°le Düet Yaptı

 

Selin SohtorikoÄŸlu'nun "YaÅŸamak Ä°çin" adlı ilk çalışması, Seyhan Müzik etiketiyle dijital platformlarda müzikseverlerin beÄŸenisine sunuldu. Söz ve müziÄŸi Aysel Enez'e ait ÅŸarkının rap bölümünü Zeyd seslendirdi. AranjörlüÄŸünü Esad Fidan'ın üstlendiÄŸi "YaÅŸamak Ä°çin"in klibi ise usta isim Erkan Nas'ın yönetmenliÄŸinde Beykoz Kundura Fabrikası'nda çekildi.

 

selin hohtorikoglu ndan yeni sarki

 

Dillere Pelesenk Olacak

 

Selin SohtorikoÄŸlu, yaÅŸadığı heyecanı ÅŸu sözlerle dile getirdi: "YaÅŸamak Ä°çin'i ilk dinlediÄŸimde 'Bu benim ÅŸarkım' dedim. Aysel'e 'Hemen baÅŸlıyoruz' deyince ÅŸaşırdı, 'Bu kadar hızlı mı?' diye sordu. 'Evet, bu kadar hızlı' dedim. Ve baÅŸladık. Åžarkımız rap bölümüyle o kadar lezzetli hale geldi ki, dinleyen herkes çok sevecek. Çok yoÄŸun bir çalışma temposundan sonra dinleyicilerimle kavuÅŸacak ÅŸarkım için çok heyecanlıyım. Herkesi duygularından vurmaya geliyorum. 'YaÅŸamak Ä°çin' benim ilk çocuÄŸum, ilk ÅŸarkım. Gerçekten heyecanımın tarifi yok, çok mutluyum. Her duygunun savruk olduÄŸu, duyguların dipte yaÅŸandığı, aÅŸkların fastfood olduÄŸu bu gündemde kalplere dokunmaya geldim. Bu ÅŸarkı dillere pelesenk olacak, kalpler ÅŸifa bulacak!"