Selin Yağcıoğlu Berk Atan İle Ayrıldı Mı? Yağcıoğlu Açıkladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada Gönül Dağı dizisinin yıldızı ünlü oyuncu Berk Atan ile ayrıldıkları iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada Gönül Dağı dizisinin yıldızı ünlü oyuncu Berk Atan ile ayrıldıkları iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada Gönül Dağı dizisinin yıldızı ünlü oyuncu Berk Atan ile ayrıldıkları iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

 

Nereden çıktı inanın bilmiyorum! 

 

Instagram sayfasından yaptığı açıklamada "Berk ile ayrıldınız mı?" sorusu için "Hayır yahu bu konu bugün nereden çıktı bilmiyorum gerçekten. Biz bir kez ani bir sinirle ayrıldık, onda da bir kaç saat sonra barıştık zaten. O kadar" yanıtını veren ünlü sosyal medya fenomeni iddiaları yalanladı. 

 

İşte o açıklama;

 

selin yagcioglu sevgilisi berk atan ile ayrildiklari iddialarina aciklik getirdi