Selin Yağcıoğlu Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Selin Yağcıoğlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Selin Yağcıoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu ne? Cevaplar haberimizde..

 

Selin Yağcıoğlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla ve oyuncu Berk Atan ile ilişkisiyle gündemde olan ünlü sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Selin Yağcıoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu ne? Cevaplar haberimizde..

 

selin yagcioglu kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Selin Yağcıoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Aslen Trabzonlu olan Selin Yağcıoğlu 15 Kasım 1990'da İstanbul'da dünyaya geldi. 29 yaşındaki Yağcıoğlu İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur. Çeşitli kanallarda spor spikerliği yapan Yağcıoğlu şuan influencerlık yapmaktadır. 15 Kasım 1990 yılın İstanbul’da dünyaya gelen 29 yaşındaki Selin Yağcıoğlu, aslen Trabzonlu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olan Yağcıoğlu, ilk olarak spor spikerliği ile tanındı. FB TV’nin spikerliğini attığı tweetler yüzünden bırakmak zorunda kalmıştı. Fenerbahçe taraftarları, Selin Yağcıoğlu'nun FB TV 'de çalışmaya başlamadan önce Galatasaray lehine Twitter'da yazdığı tweet'leri bulup tekrar yayınlamış, bunun üzerine Twitter'da "FB TV'de Selin Yağcıoğlu'nu istemiyoruz" diye kampanya başlatılmıştı. Spikerlik kariyeri sona eren Selin Yağcıoğlu, İnfluencer olarak iş hayatına devam ediyor.

 

Selin 1991 yılının 15 Kasım tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 2021 yılı itibariyle 30 yaşındadır. Selin Yağcıoğlu’nun anne ve babası Trabzonlu’dur. Evlendikten sonra İstanbul’a gelmişlerdir. Bir ablası vardır 50 kg ağırlığındadır. Selin Yağcıoğlu’nun boyu 1.69cm’dir. Selin Yağcıoğlu Akrep burcudur. Selin Yağcıoğlu böceklerden korktuğunu dile getiriyor. Yemek yemeyi yeni tatlar denemeyi seviyor ve tarihi yerleri gezmeyi çok sevdiğini söylüyor. Kendinde değiştirmek istediği özelliği tez canlılığıdır. Lise 3’e giderken hafif hafif makyaj yapmaya başlamıştır. Asıl makyajlarını yapmaya başlamıştır. Günlük hayatta sürekli makyaj yapmadığını dile getiriyor. Özellikle rimel kullanmayı çok seviyor.

 

selin yagcioglu kimdir nerelidir sevgilisi var mi 2

 

Formunu korumak için özellikle bir şey yapmadığını dile getiriyor. Hamur işi ve karbonhidratlarını çok seviyor. Kendini kötü hissettiğinde How ı meet your mother dizisini izlediğini söylüyor. Ziyaret etmeyi istediği yer NewYork’tur. Galatasaraylıdır. En sevdiği renkler beyaz ve pembedir. En sevdiği yemek ise mantıdır. Başka bir ülkede yaşamak istese İtalya ya da Amerika ya da NewYork olacağını söylüyor. Danla Bilic’ten aslında ilk başta çok çekindiğini ancak tanıştıktan sonra çok sevdiğini ve çok samimi bulduğunu söylüyor.

 

2 yıl televizyonculuk yapmıştır. 1,5 yıl FB TV’de spor spikerliği, 6 ay A Haber’de spor spikerliği yapmıştır. Ancak çok emek verse de herkesin kötü düşünceleri ve birbirinin kuyusunu kazdığını düşündüğü için bu sektöre geri dönmeyi düşünmüyor. Üniversitede okuduğu süreçte spor spikerliği yapmıştır. Çok uzun saatler çalışmasına rağmen kendisine iş olarak görmediği için çok keyif aldığını dile getiriyor. Kendisinin Galatasaraylı olduğunu bu yüzden kovulduğu şeklinde haberler yapılmıştır. Aslında FB TV bunu biliyordu ve bununla ilgili bir sıkıntısı yoktur. Spor spikerliği için hala teklifler gelmesine ve bu sektörü özlemesine rağmen geri dönmeyi düşünmediğini dile getiriyor.