Selma Çiçekdal Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Selma Çiçekdal kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Selma Çiçekdal ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araÅŸtırılmaktadır. Peki Selma Çiçekdal kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Selma Çiçekdal kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Selma Çiçekdal ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araÅŸtırılmaktadır. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü sosyal medya fenomeni Selma Çiçekdal ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araÅŸtırılmaktadır. Peki Selma Çiçekdal kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

selma cicekdal kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Selma Çiçekdal kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? 

 

Selma Çiçekdal kimdir? Selma Çiçekdal 1993 yılının 4 Åžubat tarihinde Trabzon’da dünyaya gelmiÅŸtir. Selma Çiçekdal’ın boyu 1.59 ve kilosu 53 olarak biliniyor. Selma Çiçekdal 4 ÅŸubat doÄŸumlu olduÄŸu için kova burcudur ve yükseleni akreptir. Kendisi göz rengini kahverengi olarak belirtiyor. Kendisini tanıttığı yazısında bedenini XS-S olarak belirtmiÅŸtir. Ayak numarası ise 38’dir. Selma Çiçekdal ÅŸuan evli deÄŸil, yani bekardır. Selma Çiçekdal’ın annesi tarafından Ä°ran’dan Gürcistan’a göçmüÅŸlerdir. Babası ile annesi görücü usulü ile evlenmiÅŸ ve o henüz 3 yaşındayken ayrılmışlar. Annesi de babası da baÅŸkaları ile evlenmiÅŸtir. 3 yaşından beri üvey babası ile büyüdüÄŸü için üvey babasına baba demektedir. Öz babasını pek tanımadığını doÄŸum günleri aynı gün olmasına raÄŸmen bile kutlamadığını söylüyor.

 

Annesinin iÅŸkolik olduÄŸunu ve bu yüzden anneanneleri ile büyüdüÄŸünü dile getiriyor. Anneanneleri Tiflis’ten Bakü’ye taşınmışlar evde Azerice, Rusça, Gürcüce ve Türkçe konuÅŸulmuÅŸtur. Bu ÅŸekilde Türkçeyi öÄŸrendiÄŸini söylüyor. Annesinin tayini Samsun’da bir ÅŸirkete çıkınca Selma’yı yanına aldığını söylüyor. Anaokuluna Samsun’da baÅŸlamıştır. Annesinin tekrar yurtdışına gitmesi gerekince Bakü’ye geri dönmüÅŸ ve ilkokula orada baÅŸlamıştır. Sonrasında 2. Sınıfa devam ederken annesi geri gelince Samsun’a dönüÅŸ yaparak annesi ile kavuÅŸmuÅŸtur. Mustafa Kemal Ä°lköÄŸretim okulunda okumuÅŸtur.

 

Annesinden ayrı büyüdüÄŸü için birçok ÅŸeyi tek başına yapabilmeyi ve güçlü olmayı öÄŸrendiÄŸini dile getiriyor.  Okulda Ä°ngilizce ve Rusçayı öÄŸrenmiÅŸtir. Liseyi açıktan okumuÅŸtur. EÅŸit ağırlık bölümünü seçmiÅŸ fakat dil bölümünü seçmediÄŸi için piÅŸman olmuÅŸtur. Annesinin 7 dil bildiÄŸini ve uluslararası ticaret ile uÄŸraÅŸtığını söylüyor. Aynı zamanda hukukçu olduÄŸunu adliyede yeminli tercümanlık ve sorgu hâkimliÄŸi tarzı yabancıların bölümünde çalıştığını söylüyor. Annesi Ä°stanbul’da mobilya fuarında ÅŸimdiki eÅŸi ile tanışmış ve bir süre evlenmiÅŸtir.

 

Selma Çiçekdal Beykent Üniversitesinde Ä°ngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirmiÅŸtir. %50 burslu olarak okumuÅŸtur. OkuduÄŸu bölümü isteyerek seçtiÄŸini dile getiren Selma, masraflı olmaması için yurtdışını yazmadığını dile getiriyor. Ä°stanbul’u tercih etmesinin sebebini de ÅŸu ÅŸekilde açıklıyor; hem anneannesine hem de Samsun’a aktarmasız uçuÅŸ yapabilmek için tercih ettim diyor. Ancak Ä°stanbul’u çok sevdiÄŸini baÅŸka yerde yaÅŸayamayacağını ve Samsun’daki evlerini satışa çıkardıklarını söylüyor.

 

Selma Çiçekdal çocukken oyuncu olmak istediÄŸini söylüyor. Bir süre tiyatro dersleri alıp sonradan bırakmıştır. Her uzaklaÅŸmanın hayatındaki dönüm noktası olduÄŸunu dile getiriyor. Subjektif olarak karar verdiÄŸi her an kendisini daha özgür hissettiÄŸini söylüyor. Heykellere bakamadığını bu konuda fobisi olduÄŸunu söylüyor. Ancak bu fobiyi yenmek için minyatürler yapmaktadır.

 

NeÅŸeli ve pozitif olmak için dozun olmak ÅŸartıyla umursayın diyor. Aynı zamanda bir konunun üzerinde fazla düÅŸünmek bugüne deÄŸil geçmiÅŸe odaklanıp kalmak modunuzu düÅŸürebilir diyor. Ve herkesi ve her ÅŸeyi olduÄŸu gibi kabul ederek kendinizi iyi hissetmeye çalışın diyor.

 

En sevdiÄŸi parfümlerin Ralph Lauren Romance . Givenchy Play , Givenchy Ange ou Demon Le Secret, Yves Rocher So Elixir Bois Sensuel olduÄŸunu söylüyor. Ev arkadaşı olduÄŸunu ancak mezun olduÄŸu için yalnız yaÅŸadığını söylüyor. Ojelerfora isminde bir bloÄŸu vardır. Kahire’de iken her dışarı çıktığında oje aldığını koleksiyonu büyüyünce etrafındakilerce ojeleri ile tanınmaya baÅŸlamıştır. Bu yüzden bu ismi kullandığını söylüyor. En çok sevdiÄŸi kozmetik ürünlerinin, oje, rimel ve ve ruj olduÄŸunu söylüyor.

 

Hayatındaki hiçbir fırsatı planlayarak elde etmediÄŸini olayların hep spontane ÅŸekilde geliÅŸtiÄŸini söylüyor. Makyaj yapmayı youtube kanallarından ve gözlemlerinden öÄŸrendiÄŸini sonrasında ise deneyimleyerek ÅŸimdiki hale getirdiÄŸini söylüyor. Hala da kendini geliÅŸtirmeye ve geliÅŸtirmeye çalıştığını söylüyor.