Semih Öztürk Survivor Ekstra'ta Geri Dönecek Mi? Demet Akalın Semih Öztürk İçin Devreye Girdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından üzgün olduğunu belirten Semih Öztürk'e destek verirken, Acun ile yaşadığı kriz için araya girdi. Peki neler yaşandı? Semih Öztürk Survivor Ekstra'ya geri dönecek mi? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından üzgün olduğunu belirten Semih Öztürk'e destek verirken, Acun ile yaşadığı kriz için araya girdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından üzgün olduğunu belirten Semih Öztürk'e destek verirken, Acun ile yaşadığı kriz için araya girdi. Peki neler yaşandı? Semih Öztürk Survivor Ekstra'ya geri dönecek mi? Cevaplar haberimizde..

 

Semih Öztürk Survivor Ekstra'ya geri dönecek mi?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter sayfasından üzgün olduğunu belirten Semih Öztürk'e destek verirken, Acun ile yaşadığı kriz için araya girdi. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Ahhhh o kdr üzgünümki bizler hiç suçun olmasada özür dileyelim… hiç kimse senin kdr o masaya yakışamaz… @acunilicali gerçekten çok üzgünüz daha aylar var bitmesine yarışmanın patron yüce gönüllüğünü yapar bence" ifadelerini kullanan Akalın için bir takipçisi "Yaaa valla helal olsun sana demet...Guzel insansin harbiden..yap su isi gelecek yaz icin sarki yazcam sana" ifadeleriyle destek verirken, Akalın yaptığı arabuluculuk sonunda yaşananlar için "3 gündür press ama zor düşün sen olsan napardın?" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

demet akalin semih ozturk icin arabulucuk yapti semih ozturk survivor ekstra ya donecek mi