Semih Öztürk'ten Dikkat Çeken Nisa Bölükbaşı Yorumu! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı Survivor paylaşımında Nisa Bölükbaşı ile ilgili ilginç şeyler söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı Survivor paylaşımında Nisa Bölükbaşı ile ilgili ilginç şeyler söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yorumcusu Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı Survivor paylaşımında Nisa Bölükbaşı ile ilgili ilginç şeyler söyledi. 

 

Eşi Kurretülayn Matur'un Alpay Kazan hakkında yaptığı paylaşım sonrası Survivor yorumculuğundan olan Semih Öztürk paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Survivor yorumlarına Twitter'da devam eden Semih Öztürk Nagihan Karadere'nin elenmesi sonrası da paylaşımlar yaptı.

 

Vurdumduymazlığı seviliyor!

 

Semih Öztürk paylaşımında Nisa Bölükbaşı hakkında ilginç şeyler söyledi. Semih Öztürk açıklamasında "Nisa ile son görüşmemde bana çocukça, boş ve mesnetsiz şeyler söylemesine rağmen ona anlattığım şeylerle yanlış düşündüğünü anladığını düşünüyorum. Şahsıma yaptığı haksızlıkların yanında çocukluğuna verdim ama bunlar şahsi. Gerçek şu ki vurdumduymazlığı seviliyor. Kupaya gidiyor gibi" dedi.

 

semih ozturk den dikkat ceken nisa bolukbasi yorumu