Semih Öztürk'ten Dikkat Çeken Suriyeli Göçmen Açıklaması!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü aktör ve yazar Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Suriyeli göçmenlerle ilgili izlenen politikalar hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü aktör ve yazar Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Suriyeli göçmenlerle ilgili izlenen politikalar hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü aktör ve yazar Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Suriyeli göçmenlerle ilgili izlenen politikalar hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Suriye göçmenlerle ilgili izlenen politikalar için "Avrupa Birliği 50 milyar euro bile çıkartsa bu kapıların kapanmaması vatandaşın tek temennisi. Vatandaş büyük oranda bu politikanın arkasında. Bunu rahatlıkla söyleyebilirim." ifadelerini kullanan ünlü aktör ve yazar bu paylaşımıyla yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o açıklama;