Semih Öztürk'ten Haluk Levent'in Nasıl Devletle Yarıştırılırız Açıklamasına Yorum! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve yorumlarla son dönemde adından sık sık söz etttiren ünlü TV yıldızı Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün AHBAP derneği başkanı Haluk Levent'in FOX TV'de yaptığı deprem ve devlet açıklamasında AHBAP ile Devlet'in yarıştırılması, karşılaştırılması ve kıyaslanmasıyla ilgili kullandığı çarpıcı ifadelere yorumda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve yorumlarla son dönemde adından sık sık söz etttiren ünlü TV yıldızı Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün AHBAP derneği başkanı Haluk Levent'in FOX TV'de yaptığı deprem ve devlet açıklamasında AHBAP ile Devlet'in yarıştırılması, karşılaştırılması ve kıyaslanmasıyla ilgili kullandığı çarpıcı ifadelere yorumda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü TV yıldızı Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün AHBAP derneği başkanı Haluk Levent'in FOX TV'de yaptığı deprem ve devlet açıklamasında AHBAP ile Devlet'in yarıştırılması, karşılaştırılması ve kıyaslanmasıyla ilgili kullandığı çarpıcı ifadelere yorumda bulundu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Haluk Levent'in FOX TV'deki "Gittiğimizde devletin tamamı oradaydı. Görmedim mi diyeyim? Okyanus ötesi hesaplar devlet yok ahbap var yazmaya başladı. Bu nasıl bir kötülüktür? Biz devletle nasıl yarıştırılırız? Hani söyleniyor ya kimse yoktu. Vardı, burada hakkaniyetli olmak lazım." sözleri için "Bunlar hükümete de değil devlete saldıran bir grup şaşırmış. Nefretleri benliklerinden geliyor.Dertleri Erdoğan karşıtlığı değil, otorite karşıtlığı. Bunların isyanı çocuk yaşta ebeveynlerini beğenmemekle başlayıp, onları çöpleştirmekle devam ediyor. Bunlar yeryüzündeki sevgisizler" ifadelerini kullanan Öztürk sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

semih ozturk ten haluk levent in devlet ile ahbap i nasil yaristiririz cikisina dikkat ceken yorum