Semih Öztürk'ten Ozan Güven Çıldırdı Haberi İçin Dikkat Çeken Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü yazar Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ozan Güven'in bugün magazin sayfalarında yer alan "Bana ne lan Cem'den" haberi için dikkat çeken yorumlarda bulundu ve magazin basınını eleştirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü yazar Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ozan Güven'in bugün magazin sayfalarında yer alan "Bana ne lan Cem'den" haberi için dikkat çeken yorumlarda bulundu ve magazin basınını eleştirdi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü yazar Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ozan Güven'in bugün magazin sayfalarında yer alan "Bana ne lan Cem'den" haberi için dikkat çeken yorumlarda bulundu ve magazin basınını eleştirdi.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Ozan Güven’in içinde buluduğu görüntüler tam anlamıyla rezalet. Rezalet ama Ozan Güven değil. Bunu iş diye servis eden muhabirlerin ve editörlerin gerçekleştirdiği eylem rezalet olan. Ve bu şekilde basın özgürlüğü adı altında tacizde bulunan kişilerin vicdanı, kötülüğü" ifadelerini kullanan ünlü yazar magazin basınını eleştirdi. 

 

İşte o paylaşım;