Semra Güzel Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Semra Güzel kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu ve oyuncu Semra Güzel ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Semra Güzel kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Semra Güzel kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu ve oyuncu Semra Güzel ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu ve oyuncu Semra Güzel ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Semra Güzel kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

semra guzel kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Semra Güzel kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Semra Güzel kimdir? Oyuncu, sunucu ve tiyatrocu Semra Güzel doğma büyüme aslen İzmirlidir. 1988 yılında İzmir’de doğmuştur. Celal Bayar Üniversitesi Tasarım Bölümü’nden başarı ile mezun olmuş, mezuniyetin ardından Almanya Hamburg’a giderek orada, İş ve Drama üzerine eğitim almıştır. Televizyon ekranlarında ilk dizi oyunculuk deneyimini Alemin Kralı isimli dizi ile gerçekleştirmiş daha sonra bir çok başarılı projenin oyuncu kadrosunda yer almıştır. Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Yaşama Dair ve Her Yerde Biz isimli programların sunuculuğunu üstlenen güzel isim daha önce Gün Bugün isimli programı da sunmuştur. Semra Güzel 33 yaşında ve 1.67 cm boyundadır. Kilosu 56, burcu ise ikizler’dir. Resmi instagram hesabını @semraguzel kullanıcı ismi ile kullanmakta, günümüz itibariyle 378bin civarında takipçi sayısına sahiptir. Oyunculuk ve sunuculuğun yanı sıra sosyal medya ile de bir hayli ilgilenen güzel isim kendisine ait youtube video kanalında da paylaşımlarını sürdürmektedir. @SemraGuzelOfficial kullanıcı isimli youtube video kanalında günümüz itibariyle 12,5 B abonesi bulunuyor. Kanalında spor, söyleşi, röportaj, güzellik, makyaj, gezi ve seyahat gibi bir çok konular ile ilgili içerikler paylaşmıştır. Menajerliğini Özlem Cenker Badem üstlenmekte, HKN Dijital Ajans ile çalışmalarını sürdürmektedir.

 

kaynak: kimnereli.net



Etiketler: